Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ragana's magische schaduwkasteel 41180

"Ontdek de mysterieuze wereld van LEGO set 41180: Ragana's Magische Schaduwkasteel! Dit kasteel biedt urenlang speelplezier met Naida, Aira, Estari de koninklijke draak-baby en Jynx de kat.
Maar kijk uit voor Ragana en haar valstrikken.
Verken de kamers, verzamel toverdranken en beleef je eigen avonturen.
Deze set is ideaal voor kinderen van 8-12 jaar en bevordert hun creativiteit en verbeeldingskracht.
"

Waar is LEGO Ragana's magische schaduwkasteel 41180 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
1014
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41180
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in de mysterieuze wereld van LEGO's set 41180: Ragana's Magische Schaduwkasteel! Dit 3 verdiepingen hoge kasteel is de perfecte plek voor spannende avonturen met Naida, Aira, Estari de koninklijke draak-baby en Jynx de gemene kat. Maar pas op voor de kwaadaardige Ragana en haar valstrikken!

Treiter Naida en Aira in de kerker met het beweegbare valluik of ontspan in de slaapkamer met hemelbed en geheime bergplaats. Verzamel toverdranken in de ketel en slaap in het kattenbedje in de boom of ontdek de verborgen kamer met spiegels en schoonheidsartikelen.

De set bevat ook een draaibrug, vaandels en andere accessoire-elementen die je fantasiereis compleet maken. En als de elfen te dicht bij het drakenei komen, kun je altijd de brug ophalen. Maak een rondje op de troon van Ragana en open het valluik boven de kerker om te kunnen ontsnappen.

In deze set vindt je speciale capes en kappen voor Naida en Aira, plus diverse accessoire-elementen, waaronder het Boek der Draken, een zandloper, een kaart, 4 flesjes, 3 kersen, een borstel, een fakkel, een handspiegel, 2 stenen met sushi-opdruk, een beker, een toverstaf, een waterbakje, een wasbak, zeep, een spiegel, een ketel, een reep chocola, een brief en een toverdrank-recept.

De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 8-12 jaar. Het magische schaduwkasteelkasteel is ongeveer 30 cm hoog, 38 cm breed en 14 cm diep.

Met deze set kunnen fans van LEGO hun fantasie en verbeeldingskracht de vrije loop laten en avonturen beleven die ze zelf verzinnen. Bouw het kasteel in elkaar en laat je fantasie je meenemen naar een onbekende wereld vol magie en geheimen. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint met het spelen met LEGO, Ragana's Magische Schaduwkasteel is de perfecte set om urenlang mee te spelen en te genieten van het bouwproces.

Ben je klaar om de strijd aan te gaan met Ragana en haar gemene kat Jynx? Help dan Naida en Aira om het kasteel over te nemen en laat je eigen fantasie de hoofdrol spelen in deze spannende LEGO set! Bestel vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41179

Koninginnendraak redding

foto van lego set41181

Naida's gondel & de Goblin-dief

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.