Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sophie Jones gevangen genomen 41182

De LEGO set 41182 Sophie Jones Gevangen Genomen bevat een winkel, een goblin-gevangeniswagen, een magisch portaal en verschillende accessoires.
Met deze set kunnen kinderen en volwassenen nieuwe avonturen beleven in Elvendale.
Voeg andere LEGO Elves sets toe voor nog meer avonturen.
Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de betoverende wereld van Elvendale met Sophie Jones.

Waar is LEGO Sophie Jones gevangen genomen 41182 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-03-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41182
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur met Sophie Jones? Stap via het magische portaal in Elvendale en breng een bezoek aan de winkel van niemand minder dan Mr. Spry! Deze te gekke LEGO set 41182 Sophie Jones Gevangen Genomen bevat alles wat jij nodig hebt om nieuwe avonturen te beleven.

Wanneer je deze LEGO set in huis haalt, krijg je niet alleen een winkel met prijslijst, levensmiddelen, een bed op de eerste verdieping, een verborgen magisch portaal en een goblin-gevangeniswagen met vangnet, maar ook een minipoppetje van Sophie Jones, een goblin en een eekhoorn!

De set is inclusief het winkelpand van Mr. Spry met een boom, een bed met een kaars, een toonbank, een ton en dozen in de winkel. Maar dat is nog niet alles, ook een goblin-gevangeniswagen met ruimte voor Barblin, een beweegbaar vangnet en een magisch portaal dat kan worden geopend horen bij deze set. Verken de winkel en gebruik het vangnet om Sophie te vangen!

Naast deze geweldige elementen bevat de set ook nog eens verschillende accessoire-elementen zoals een insect in een potje, twee kersen, een schilderij, eikels, een pindakaaspot, een honingpot, een appel, een prijslijst, een winkelmandje, instructies van de goblinkoning, een telefoon en een munt. Met deze accessoires kun jij jouw avonturen nog leuker en realistischer maken.

Niet alleen kinderen van 7-12 jaar kunnen genieten van deze set. Ook volwassenen kunnen zichzelf weer even kind voelen en genieten van deze te gekke LEGO set. De winkel van Mr. Spry is ca. 10 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep. De gevangeniswagen is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 3 cm breed.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je in andere LEGO Elves sets nog meer ondeugende goblins vinden. Voeg deze sets toe aan jouw collectie en beleef nog meer avonturen in de betoverende wereld van Elvendale.

Kortom, met LEGO set 41182 Sophie Jones Gevangen Genomen haal jij een te gekke set in huis vol met avontuurlijke elementen en accessoires. Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef samen met Sophie Jones de mooiste avonturen in de wereld van Elvendale!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41175

De lavagrot van de vuurdraak

foto van lego set41181

Naida's gondel & de Goblin-dief

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.