Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontsnapping uit het fort van de goblinkoning 41188

Maak kennis met Lego set 41188, waarin Emily Jones haar zusje moet bevrijden van de goblinkoning.
Deze uitdagende missie wordt geleverd met een volledige Lego set, inclusief Emily's vlot en het fort van de goblinkoning.
De set bevat drie minipoppetjes en verschillende accessoires.
Het fort is voorzien van vele spannende functies, zoals een ophaalbrug, geheime ingang en valstrikken.
Met Emily's vlot kun je haar naar het fort sturen en de goblinkoning verslaan.
Deze set biedt urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen.
Voeg deze Lego set nu toe aan je collectie!

Waar is LEGO Ontsnapping uit het fort van de goblinkoning 41188 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
695
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
41188
lego insiders punten icoon
600
punten

Welkom in Elvendale, waar het avontuur op je wacht! We hebben een spannende missie voor onze heldin Emily Jones. Haar zusje Sophie Jones is gevangen genomen door de gevreesde goblinkoning en Emily moet haar bevrijden! Durf jij het aan om Emily te helpen?

Deze uitdagende missie komt met een complete Lego set, inclusief Emily's vlot met een enterhaak en beweegbaar roer. Het fort van de goblinkoning is voorzien van een werkende ophaalbrug, een geheime ingang achter de kristallen, een katapult, een draaibare troon en een kooi die bungelt boven vleesetende planten. Met deze set kun je je fantasie loslaten en een echt avontuur beleven!

De set bevat drie minipoppetjes: Emily Jones, Sophie Jones en de gevreesde goblinkoning, plus Tufflin de goblin en een schaduwraaf-figuur. Het fort, opgebouwd uit twee verdiepingen, is voorzien van een toren, een draaiende troon, een bungelende kooi, een portaal, beweegbare ophaalbrug en valstrikken van vleesetende planten die dicht kunnen gaan. Ook bevat de set een schietende katapult en een toverboek dat kan worden geopend.

Met Emily's vlot kun je haar naar het fort sturen. Werp de enterhaak naar de bovenste verdieping van het fort en klim omhoog om het op te nemen tegen de goblinkoning. Hang het goede en het kwade amulet op hun plaats en duw het portaal open. Draai aan de knop om de ophaalbrug te laten zakken en betreed het fort!

Emily heeft haar zwaard bij zich en Tufflin heeft een speer en schild. Accessoire-elementen zijn onder andere de staf van de goblinkoning, twee amuletten, een duistere toverdrank, twee kwade kiemen, een kippenpoot, een beker, een genezende toverdrank en de cape van de goblinkoning. Er zijn nog meer ondeugende goblins te vinden bij een aantal andere LEGO® Elves sets.

Het fort van de goblinkoning is ongeveer 20 cm hoog, 28 cm breed en 13 cm diep. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen en biedt urenlang speelplezier. Help Emily in haar missie om haar zusje te redden en versla de gevreesde goblinkoning! Koop nu deze Lego set en maak je verzameling compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41077

Aira’s Pegasus slee

foto van lego set41184

Aira's luchtschip & de jacht op het amulet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.