Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Azari en de vangst van de vuurleeuw 41192

Ontdek de magische wereld van LEGO® Elves en versla de schaduwvleermuizen met de vuurleeuw! Inclusief Azari minifiguur en accessoires.
Perfect voor kinderen en volwassenen die van actie en avontuur houden.
Bestel deze set vandaag nog en beleef het avontuur zelf!

Waar is LEGO Azari en de vangst van de vuurleeuw 41192 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
360
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-03-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41192
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de magische wereld van LEGO® Elves en beleef een avontuur vol spanning en sensatie! Help Azari en de Bewaker van het Vuur om de schaduwvleermuizen te verslaan en de vuurleeuw te redden. Deze geweldige LEGO® set is perfect voor kinderen en volwassenen die van actie en avontuur houden!

Maak kennis met de magische vuurleeuw, een bouwbare figuur met beweegbare poten, vleugels en staart, een openende bek en ruimte voor een minipoppetje. De vuurleeuw is niet alleen sterk en krachtig, maar ook heel magisch met zijn doorschijnende oranje, gele en roze 'vuurmanen' en een magische 'vuurdiamant' op zijn kop. Durf jij het aan om samen met Azari op de rug van de vuurleeuw te vliegen en de wereld te redden?

Maar de schaduwvleermuizen maken het niet makkelijk. Ze zijn snel, sluw en zitten achter de vuurleeuw aan. Gelukkig heeft Azari een vleermuis-vangvoertuig met een kettingpaal, een katapult en een kleine afneembare glider. Zo kan ze de schaduwvleermuizen in de val lokken en ze verslaan. Maar pas op, er zit ook een kleine vleermuisgrot met een spinnenwebdeur die open kan en 2 bedden voor vleermuizen. Wie weet wat voor gevaren daar nog op de loer liggen...

De set is inclusief een minipoppetje van Azari, 2 vleermuisfiguren en een spinfiguur. Maar er is nog meer! De vleermuisvoertuig heeft ruimte voor 2 vleermuizen en er zitten verschillende accessoires bij, zoals een emmer met 'water', een kippenpoot, Azari's krachtenhamer, een roze cupcake, een kersencupcake, een kompas, een kaart, 2 waterelementen, een beker en natuurlijk de magische 'vuurdiamant'. Zo kan je de wereld van LEGO® Elves echt tot leven brengen!

Deze geweldige LEGO® set is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar, maar ook volwassenen kunnen genieten van het bouwplezier en de fantasierijke speelwereld van LEGO® Elves. Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen in andere LEGO® Elves sets, dus bouw ze allemaal en beleef alle avonturen! De vuurleeuw is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 15 cm breed en het vangvoertuig met glider is ca. 10 cm hoog, 12 cm lang en 8 cm breed.

Bestel deze LEGO® set vandaag nog en laat de magie door je aderen stromen! Met deze geweldige set kan je de wereld van LEGO® Elves ontdekken en de schaduwvleermuizen verslaan. Ben jij klaar voor dit avontuur? Bestel nu en ontdek het zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41176

De geheime markt

foto van lego set41196

Vleermuisaanval bij de Elvenstar boom

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.