Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweerkazerne hoofdkwartier 75827

Maak je klaar voor de strijd tegen spoken met LEGO set 75827, het Ghostbusters™ hoofdkwartier in de brandweerkazerne! Met 9 minifiguren, waaronder Peter Venkman en Slimer, en meer dan 4.
600 deeltjes, kun je legendarische scènes uit de klassieke Ghostbusters™ films naspelen.
Los bovennatuurlijke raadsels op en jaag op spoken met protonrugzakken.
Deze set biedt eindeloos speelplezier en is perfect voor verzamelaars en fans van alle leeftijden.
Bestel vandaag nog en voeg deze indrukwekkende set toe aan je collectie!

Waar is LEGO Brandweerkazerne hoofdkwartier 75827 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 399.9519-09-2024

Bekijk meer Ghostbusters™ sets

aantal lego stenen icoon
4634
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75827
lego insiders punten icoon
3000
punten

Het is tijd om de strijd tegen de spoken aan te gaan met het legendarische Ghostbusters™ hoofdkwartier in de brandweerkazerne! Dit 3 verdiepingen hoge hoofdkwartier is de ultieme set voor fans van de klassieke Ghostbusters™ films.

In deze set vind je alles wat je nodig hebt om legendarische scènes na te spelen. Het laboratorium, woonverblijf en de spookfixeerunit zijn slechts enkele van de vele kenmerken van deze geweldige set. Met de protonrugzakken kun je de spoken vangen en weer orde in de stad herstellen. En als je van mysterie houdt, kun je bovennatuurlijke raadsels oplossen!

Inclusief 9 minifiguren waaronder Peter Venkman, Raymond Stantz, Egon Spengler, Winston Zeddemore, Janine Melnitz, Dana Barrett, Louis Tully, bibliotheekspook en Zombie chauffeur, kun je met deze set de beroemdste scènes uit de films nabootsen. Maar dat is nog niet alles, want deze set bevat ook Slimer, roze spook en blauw spook.

Laat de Ghostbusters™ naar beneden schuiven langs de glijpaal en jaag op de spoken! Zet ze vast in de spookfixeerunit en zorg dat ze niet meer ontsnappen. Verander de oude dame in de bibliotheek in een griezelig spook met het tweezijdige hoofd en de pruik! Of test Louis in het laboratorium om te zien of hij bezeten is. Er is zoveel te doen in deze set, het houdt nooit op!

Hang spoken aan de buitenkant van het gebouw met de aankoppelbare, doorzichtige armen en pas op voor het slijm dat opborrelt uit de spleten in de bestrating. Met de accessoires zoals een alarmbel, brandblusser, computer, telefoon, gereedschapskist met gereedschap, potten slijm, vergrootglas, camera, filmrollen, computergame, broodrooster met slijm, ijskast met bevroren pizza, melk en kaas en nog veel meer, zul je nooit zonder speelmogelijkheden zitten!

Deze set is een waar kunstwerk en bevat meer dan 4.600 deeltjes. De Ghostbusters™ minifiguren hebben armen met opdruk en zijn perfect voor het naspelen van scènes uit de klassieke films. De afmetingen van deze set zijn 36 cm hoog, 25 cm breed en 38 cm diep. En als je de wanden opent, is de set zelfs 36 cm hoog, 46 cm breed en 38 cm diep! Het brandweerkazerne hoofdkwartier heeft deuren die geopend kunnen worden en binnenin is er zelfs plaats voor de LEGO® Ideas Ghostbusters Ecto-1 (productnr. 21108).

Dus waar wacht je nog op? Ga op spokenjacht met de Ghostbusters™ hoofdkwartier set en herbeleef de spannendste momenten uit de beroemde films. Deze set is perfect voor verzamelaars, jongeren en volwassenen die van speels plezier houden. Bestel de set vandaag nog en voeg hem toe aan je Ghostbusters™ collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 399.95 (24-05-2023) € 399.95 (24-05-2023) € 399.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75828

Ecto-1 & 2

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.