Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ecto-1 & 2 75828

Maak deel uit van de Ghostbusters™ ploeg en jaag op spook Mayhem met de LEGO® Ghostbusters™ Ecto-1 & 2-set.
Met 5 minifiguren en een Mayhem-figuur, biedt deze set uren speelplezier voor jongeren en volwassenen.
Speel scènes uit de Ghostbusters™ film na of creëer je eigen avonturen.
Met gedetailleerde voertuigen, wapens en accessoires is deze set een must-have voor fans van Ghostbusters™.
Bestel nu en voeg deze unieke LEGO® set toe aan je collectie.

Waar is LEGO Ecto-1 & 2 75828 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Ghostbusters™ sets

aantal lego stenen icoon
556
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75828
lego insiders punten icoon
450
punten

Word een deel van de Ghostbusters™ ploeg en achtervolg spook Mayhem met de Ecto-1 auto en Ecto-2 motor-set! In deze avontuurlijke LEGO® set zijn de Ghostbusters™ helden Abby Yates, Erin Gilbert, Jillian Holtzmann, en Patty Tolan klaar voor actie om de stad te beschermen tegen bovennatuurlijke wezens.

Haal het dak van de Ecto-1 auto eraf om de Ghostbusters™ helden een plekje te geven en leg hun uitrusting in de bagageruimte. Je kunt met de PKE meter rond gaan speuren naar paranormale activiteiten. En er is geen tijd te verliezen als je echt het spook wilt vangen! Zet Kevin op de Ecto-2 motor voor snelheid en actie-scènes uit de Ghostbusters™ film van 2016.

Inclusief 5 minifiguren en een Mayhem-figuur, deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die de Ghostbusters-fan in zich hebben. Speel spectaculaire actiescènes na uit de Ghostbusters™ film van 2016 of bedenk je eigen verhaal vol met geesten en spoken.

De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 8-14 jaar en is ontworpen met oog voor detail en speelbaarheid. Het Ecto-1 voertuig is inclusief Ghostbusters™ logo-opdruk, afneembaar dak met detectie-apparatuur voor paranormale activiteit, zitplaatsen voor 4 Ghostbusters™ helden, voordeuren die open kunnen, bagageruimte met beweegbare klep voor spokenjaag-accessoires, ladder aan de zijkant en zelfs een ECTO-1 nummerbord voor de ultieme fans.

De Ecto-2 motor heeft een bagagebox achterop en is perfect voor de Ghostbusters™ vriend Kevin om zich bij de groep te voegen. En de wapens? Deze set bevat 4 proton packs, een protonpistool en een ionenschild-wapen om de bovennatuurlijke wezens mee te bestrijden.

Accessoires zoals de PKE Meter, 2 spokenvallen en een gereedschapskist bieden extra speelmogelijkheden en maken deze set compleet. De Ghostbusters™ minifiguren hebben armen met opdruk en de Ecto-1 is 11 cm hoog, 21 cm lang en 7 cm breed terwijl de Ecto-2 5 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed is.

Kortom, de LEGO® Ghostbusters™ Ecto-1 & 2-set is een perfecte aanvulling op de collectie van fans van deze klassieke franchise. Duik in de wereld van Ghostbusters™, speel je favoriete scènes na en bedenk je eigen heldhaftige verhalen tegen de geesten en spoken die de stad teisteren. Bestel nu en shop gerust verder in onze LEGO®-selectie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75827

Brandweerkazerne hoofdkwartier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.