Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Joker™ Batgrot aanval 10753

De LEGO set 10753 The Joker™ Batgrot aanval is een avontuurlijke set voor kinderen van 4-7 jaar.
Bouw je eigen Batgrot met opbergplaats voor de Batwing, controlecentrum en cel en ga de strijd aan tegen de Joker en zijn hotrod.
Deze set bevat alle benodigdheden voor urenlang speelplezier en is volledig compatibel met andere LEGO sets.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO The Joker™ Batgrot aanval 10753 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
151
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10753
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in de wereld van Batman™ en Robin™! Klaar voor een avontuurlijke strijd tegen de enige echte Joker™? Met de legendarische LEGO set 10753 The Joker™ Batgrot aanval ben je er helemaal klaar voor! Bouw je eigen Batgrot met opbergplaats voor de Batwing, controlecentrum en cel. Maar kijk uit, want de Joker is ook van de partij met zijn razendsnelle hotrod en vlammende wapens.

Deze coole set bevat alles wat je nodig hebt voor een groots LEGO avontuur! Met de Batwing kun je de lucht in om de Joker van bovenaf te bespioneren en met de schietfunctie in de vleugels schiet je de schijven naar de Joker toe. Of wat dacht je van het verwijderen van de hamer uit de handen van de Joker met de enterhaak van Robin? Het kan allemaal met deze fantastische set!

De LEGO set 10753 The Joker™ Batgrot aanval is geschikt voor kinderen van 4-7 jaar. Maar ook volwassen fans van LEGO en Batman kunnen niet wachten om deze set in hun collectie te hebben. De set biedt een passende bouw- en speelervaring, met eenvoudige bouw- en speeltips in de handige gids en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren.

En dat is nog niet alles! Naast de Batgrot met opbergplaats voor de Batwing, controlecentrum en cel, bevat deze set ook de hotrod van de Joker met vlamelementen en een element met bal en ketting. En natuurlijk mogen de minifiguren van Batman™, de Joker™ en Robin™ niet ontbreken in deze set. Zo kunnen de jonge bouwers hun eigen strijd tussen helden en schurken naspelen.

De LEGO set 10753 The Joker™ Batgrot aanval is volledig compatibel met alle andere LEGO sets en bevat wapens, accessoire-elementen, dynamiet, Batdiscs en een Batarang. En met de afmetingen van de Batgrot van ca. 14 cm hoog, 17 cm breed en 8 cm diep, de Batwing van ca. 5 cm hoog, 16 cm lang en 16 cm breed en de hotrod van de Joker van ca. 7 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed, is deze set perfect voor de perfecte LEGO avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Trek je Batman™ en Robin™ pak aan, bouw je eigen Batgrot en ga de strijd aan tegen de Joker™! Bestel vandaag nog jouw LEGO set 10753 The Joker™ Batgrot aanval en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76238

Klassieke tv-serie Batman™ masker

foto van lego set76220

Batman™ versus Harley Quinn™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.