Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Bag Tag 5008101

De veelzijdige LEGO® DC Batman™ Bagagetag is een must-have accessoire voor alle Batman™ fans. Je kan de tag bevestigen aan je tas, rugzak of lunchbox en aan de ene kant staat een kleurrijke afbeelding van de Caped Crusader™. Aan de andere kant kan je belangrijke persoonlijke informatie schrijven. Gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal en met een flexibele band blijft deze bagagetag goed op zijn plek. Verlies nooit meer je spullen uit het oog en laat zien dat je een echte Batman™ fan bent met deze geweldige LEGO® bagagetag!

Waar is LEGO Batman™ Bag Tag 5008101 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008101
lego insiders punten icoon
65
punten

De veelzijdige LEGO® DC Batman™ Bagagetag helpt elke jonge superheld om goed voor zijn spullen te zorgen. De tag kan worden bevestigd aan elke tas, rugzak, bagagestuk of lunchbox. Aan de ene kant staat een kleurrijke afbeelding van de Caped Crusader™ en aan de andere kant is er een glad oppervlak waarop belangrijke persoonlijke informatie kan worden geschreven. Gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal en voorzien van een flexibele band, blijft deze hoogwaardige bagagetag op zijn plek, hoe ruw er ook mee wordt omgegaan.

Met de LEGO® DC Batman™ Bagagetag kunnen jonge en volwassen fans van Batman™ hun spullen personaliseren op een stoere en unieke manier. Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon je lunch meeneemt naar het werk, deze bagagetag is een must-have accessoire voor alle Batman™ fans.

De heldere en kleurrijke afbeelding van de Caped Crusader™ op de tag, brengt het iconische personage tot leven. De gedetailleerde details en het dynamische ontwerp maken van deze bagagetag een echt verzamelobject voor Batman™ liefhebbers. Het is de perfecte manier om je liefde voor de Dark Knight™ te laten zien, waar je ook naartoe gaat.

Naast zijn onmiskenbare stijlvolle uiterlijk, biedt de LEGO® DC Batman™ Bagagetag ook een praktisch gebruik. Met het gladde oppervlak aan de achterkant van de tag, kun je belangrijke contact- en identificatiegegevens noteren, zodat je spullen gemakkelijk terug te vinden zijn als ze per ongeluk verloren raken. Het beschermen van je waardevolle spullen is nog nooit zo leuk geweest!

De duurzame constructie van de bagagetag zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan. Gemaakt van hoogwaardig silicone, is hij bestand tegen dagelijks gebruik en behoudt hij zijn vorm en kleur, zelfs bij ruw hanteren. Het flexibele bandje maakt het eenvoudig om de tag aan je favoriete tas, rugzak of bagagestuk te bevestigen, en blijft stevig op zijn plaats zonder los te raken.

De LEGO® DC Batman™ Bagagetag is niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan je Batman™-collectie. Het setnummer geeft aan dat deze tag behoort tot een exclusieve reeks van Batman™-thema LEGO®-sets. Verzamelaars en fans zullen dit setnummer zeker herkennen en waarderen als een waardevol onderdeel van hun collectie. Het is een geweldige manier om je passie voor Batman™ en LEGO® te combineren.

Of je nu een LEGO®-liefhebber bent, een Batman™-fan of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau voor iemand die dat wel is, de LEGO® DC Batman™ Bagagetag is de perfecte keuze. Het biedt stijl, functionaliteit en speelplezier in één handig accessoire. Maak je tas, rugzak, bagage of lunchbox persoonlijk en opvallend met deze geweldige LEGO® bagagetag.

Verlies nooit meer je spullen uit het oog en vind gemakkelijk je weg in de wereld met de LEGO® DC Batman™ Bagagetag. Investeer in de beste bescherming voor je eigendommen en laat zien dat je een echte Batman™ fan bent. De LEGO® DC Batman™ Bagagetag is het ultieme accessoire voor jong en oud!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76183

Batcave™: The Riddler™ confrontatie

foto van lego set854238

Harley Quinn™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.