Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Batduikboot en het onderwatergevecht 76116

De LEGO set 76116 Batman Batduikboot en onderwatergevecht biedt de mogelijkheid om je eigen onderwateravonturen te beleven.
De set bevat een Batman speelgoedonderzeeër met vele functies zoals een openende cockpit, verstelbare klauwen en draaibare vleugels.
Daarnaast krijg je ook 3 minifiguren en 10 Power Burst elementen om je bouwwerken aan te passen.
Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen en is een aanwinst voor elke Batman-collectie.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Batman™ Batduikboot en het onderwatergevecht 76116 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
174
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76116
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij klaar voor een onderwatergevecht met de grootste schurken die ooit de oceaan zijn ingedoken? Met de LEGO® DC Batman™ 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht ben jij de held die Gotham City verdient! Bouw jouw eigen Batman speelgoedonderzeeër met een cockpit in de vorm van een luchtbel die open kan en ruimte biedt aan een minifiguur, verstelbare klauwen om wapens te grijpen, 360 graden draaibare vleugels, noppenschieters, draaiende propellers aan de achterkant en afneembare vinnen om vast te maken aan Batman's voeten en als zwemvliezen te gebruiken.

Met deze coole Batman speelset krijg je ook 3 LEGO minifiguren met wapens, namelijk Batman™, Aquaman™ en Ocean Master™, plus een figuur van een haai. Maar dat is niet alles! Er zijn ook 10 verschillende Power Burst elementen inbegrepen om jouw bouwwerken, minifiguren en wapens naar jouw smaak aan te passen voor eindeloos creatief speelplezier. Met deze elementen kan je jouw Batman onderzeeër en minifiguren nóg stoerder en indrukwekkender maken.

Gebruik de klauwen om wapens te grijpen of draai de vleugels achter Batman's cockpit als een enorme propeller om extra snelheid te maken! De afneembare vinnen kan je vastmaken aan Batman's voeten en als zwemvliezen gebruiken om snel door het water te dartelen. De Batduikboot is ca. 5 cm hoog, 21 cm lang en 11 cm breed en biedt jou de kans om jouw eigen onderwatermissies te creëren. Zo kan je cool spelenderwijs jouw eigen verhaallijn bedenken en ben jij de held die de wereld nodig heeft!

Heb jij zin om te spelen met de meest uiteenlopende creaties die je ooit hebt bedacht? Dan ben je bij LEGO® DC Batman™ 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht aan het juiste adres. Dit speelgoed is niet alleen leuk voor jongeren, maar zeker ook voor volwassenen. Vanwege de vele opties en accessoires is deze set ideaal om te verzamelen of om cadeau te geven aan jouw vrienden en familie. Het product is nieuw vanaf januari 2019 en is een ware toevoeging aan de Batman-collectie. De Aquaman™ en Ocean Master™ minifiguren zijn gloednieuw en zorgen ervoor dat jouw verzameling helemaal compleet is!

Zoek jij een manier om jouw creatieve geest te stimuleren en jouw fantasie de vrije loop te laten? Dan is de LEGO® DC Batman™ 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht iets voor jou! Bestel deze set nu en lanceer vliegensvlug jouw eigen onderwatermissies waarin jij de held bent van Gotham City en de hele wereld. Jouw enige beperking is jouw eigen fantasie, dus laat die maar gerust de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005296

BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM

foto van lego set854235

Batman™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.