Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Batwing en de overval van The Riddler™ 76120

Maak je eigen spannende avonturen met de LEGO® DC Batman™ 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler™ speelset! Inclusief Batwing, politieauto, helikopter en 4 minifiguren.
Bevat ook coole functies en accessoires om je helemaal uit te leven.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Een geweldig cadeau voor elke Batman fan!

Waar is LEGO Batman™ Batwing en de overval van The Riddler™ 76120 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
489
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76120
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij een echte Batman fan? Dan hebben wij hét perfecte speelgoed voor jou! Met de LEGO® DC Batman™ 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler™ speelset, kun jij je eigen spannende avonturen bedenken.

Deze set bevat een herkenbare Batwing met coole onderdelen en functies, zoals snelle multi-schieters die nieuw zijn vanaf juni 2019 en wapens waarmee je tegels of noppen kunt afschieten. Maar dat is nog niet alles! Deze Batman speelgoedset bevat ook de helikopter van The Riddler™ met een ketting en haak om een afsluitbare kluis met contant geld en edelsteen-elementen veilig te stellen. Commissaris Gordon is er ook bij met zijn politieauto om een vluchtpoging na een overval en een achtervolging na te spelen.

En dat is niet alles, want deze geweldige speelset is ook inclusief 4 LEGO minifiguren met wapens, plus 10 Action Pack-elementen om de bouwwerken, minifiguren en wapens naar wens aan te passen. Zo kun jij je eigen creativiteit kwijt en de set helemaal eigen maken.

Deze LEGO set is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen en ook volwassenen zullen hier veel plezier aan beleven. Kinderen kunnen hun eigen avonturen verzinnen met Batman, Commissaris Gordon, SHAZAM! en The Riddler™. De Batwing heeft een minifiguurcockpit die open kan, 2 snelle multi-schieters met tegelmunitie, en 2 wapens waarmee je tegels of noppen kunt afschieten. Elke multi-schieter kan 3 tegels snel na elkaar afschieten. De politieauto van Commissaris Gordon heeft een bestuurdersstoel voor een minifiguur, een afneembaar dak om er gemakkelijk in te kunnen spelen en stickers van de GOTHAM CITY™ politie.

De helikopter van The Riddler™ beschikt over een minifiguurcockpit die open kan, draaiende rotors, 2 knipraketten en een ketting met een haak om de kluis mee op te pakken. De kluis heeft een vergrendelingsfunctie en binnenin vind je 2 edelsteen-elementen en 2 elementen van 100 dollar-biljetten. Draai aan het slot op de kluis om hem te vergrendelen.

Deze LEGO set is inclusief Batmans Batarang en 2 Power Bursts van SHAZAM! Accessoire-elementen zijn de koevoet van The Riddler, plus 10 Action Pack-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan te passen zoals jij dat wilt. De Batwing past op het dak van de Batcave gevangenis in de LEGO® DC Batman™ 76122 Batcave invasie Clayface™ speelset.

Het Batwing speelgoed is ca. 5 cm hoog, 17 cm lang en 19 cm breed. De politieauto is ca. 4 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed. De helikopter is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 4 cm breed.

Dus waar wacht je nog op? Koop deze fantastische LEGO® DC Batman™ 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler™ speelset en maak je klaar voor avontuur in Gotham City!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76238

Klassieke tv-serie Batman™ masker

foto van lego set76265

Batwing: Batman™ vs. The Joker™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.