Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ vs. de roof van The Riddler™ 76137

Met LEGO® DC Batman™ 76137 kunnen kinderen veilig kennismaken met superheldenavonturen.
Deze eenvoudig te bouwen 4+ set bevat de Batmobile™, een bouwbare geldautomaat en minifiguren van Batman en The Riddler™.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en te combineren met andere LEGO sets.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Batman™ vs. de roof van The Riddler™ 76137 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
59
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76137
lego insiders punten icoon
75
punten

Met de LEGO® DC Batman™ 76137 Batman vs. de roof van The Riddler™ speelgoedset kunnen jonge kinderen op een leuke, veilige manier kennismaken met superheldenavonturen! Deze eenvoudig te bouwen LEGO 4+ set geeft kinderen de kans om op een veilige manier te leren en biedt een Batmobile™ speelgoedauto met een speciaal startsteen-onderstel waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jonge bouwers het doel van de bouwinstructies te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het zelfvertrouwen.

Deze superhelden-speelgoedset is inclusief een bouwbare geldautomaat met een bevestigingspunt voor dynamiet en twee minifiguren, Batman en The Riddler™,, evenals wapens en accessoires, waaronder het bouwbare skateboard van The Riddler. De Batmobile™ speelgoedauto heeft een startsteen-onderstel en een minifiguurcockpit, evenals twee aparte bevestigingspunten voor Batmans Batarang, twee batwings en een vlamuitlaatelement.

Deze LEGO® 4+ speelgoedbouwsets zijn speciaal ontwikkeld zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun zelfvertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte start vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Dit superheldenspeelgoed is een geweldig verjaardagscadeautje voor kleuters en jonge kinderen die gek zijn op Batman™.

Met de minifiguren, weapons en accessoires van de LEGO® DC Batman™ 76137 Batman vs. de roof van The Riddler™ speelgoedset kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en hun verbeelding de vrije loop laten. De bouwbare geldautomaat doet dienst als indrukwekkende achtergrond voor je fantastische scènes! Met LEGO® 4+ creatief speelgoed kan je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.

De LEGO® 4+ bouwsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn te gebruiken in combinatie met alle andere originele LEGO sets en LEGO stenen voor creatief bouwen. De Batmobile™ speelgoedauto en de geldautomaat zijn ca. 4-5 cm hoog, 15 cm lang en 3-5 cm breed.

De LEGO® DC Batman™ 76137 Batman vs. de roof van The Riddler™ is een ideaal cadeautje voor Batman fans van alle leeftijden! Met deze set kunnen zowel jongeren als volwassenen hun eigen verhalen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten. Bestel vandaag nog en maak je collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76138

Batman™ en de ontsnapping van The Joker™

foto van lego set854235

Batman™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.