Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batboot de Penguin achtervolging 76158

De LEGO set 76158, DC Batboot The Penguin achtervolging, is een geweldig cadeau voor jonge Batman fans.
Het bevat minifiguren van Batman en The Penguin, evenals twee zelf te bouwen boten.
Deze eenvoudige bouwset is ideaal voor kleuters en jonge kinderen en helpt bij de ontwikkeling van hun creatieve denkvermogen.
De boten bieden eindeloze speelmogelijkheden en het compacte formaat maakt het perfect voor kinderslaapkamers.
Het speelgoed wordt aangedreven door de fantasie van kinderen en is een ideaal cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Waar is LEGO Batboot de Penguin achtervolging 76158 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 47.9519-09-2024

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
54
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76158
lego insiders punten icoon
75
punten

LEGO® DC Batboot The Penguin achtervolging! (76158) is het perfecte cadeau voor de jonge Batman fans die dol zijn op spannende avonturen en fantasierijk rollenspel met hun favoriete personages uit de Batman™ films.

Deze populaire bouwset bevat niet alleen minifiguren van Batman en The Penguin, maar ook twee coole boten die kinderen zelf kunnen bouwen. Met deze set kunnen kinderen superheldenactie beleven en allerlei avonturen bedenken. Bovendien is dit een geweldige manier om kleuters en jonge kinderen te leren bouwen. De set is namelijk eenvoudig te bouwen, waardoor zelfs kinderen die nog geen bouwervaring hebben al snel vol plezier aan de slag kunnen.

De LEGO 4+ set is ontworpen om jonge kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun creatieve denkvermogen en verbeeldingskracht terwijl ze rollenspellen spelen met superhelden uit DC stripverhalen en films. De set bevat minifiguren van Batman™ en The Penguin™, plus de Batboot en de eendenboot van The Penguin. De boten blijven niet drijven, maar bieden wel eindeloze speelmogelijkheden op het droge.

Jonge bouwers kunnen direct aan de slag met LEGO® 4+ sets dankzij de speciale startsteen. Naarmate ze meer bouwen, groeit hun zelfvertrouwen en ontdekken ze een oneindig universum vol geweldige personages en creatieve speelmogelijkheden. Deze bouwset zit boordevol leuke functies en geweldige accessoires voor fantasierijk speelplezier en superheldenactie en is een ideaal cadeau voor kleuters en jonge kinderen van 4 jaar en ouder.

De Batboot is ca. 13 cm lang en staat bovendien mooi in een kinderslaapkamer. Dit compacte speelgoed biedt grootse superheldenavonturen en is de ideale manier om kinderen te laten zien dat er geen grenzen zijn aan hun verbeeldingskracht.

Geen batterijen nodig. Dit actieve bouwspeelgoed wordt alleen gevoed door de onbegrensde fantasie van kinderen – dus het plezier stopt nooit! De eenvoudige instructies helpen jonge kinderen met het bouwen en ze ontwikkelen hun zelfvertrouwen naarmate ze het doel van de bouwstappen beter leren begrijpen.

De LEGO® DC speelsets brengen superheldenactie uit stripboeken tot leven via kinderspeelgoed. Met bekende personages en coole voertuigen, gadgets en wapens kunnen fans hun favoriete scènes naspelen en hun eigen avonturen verzinnen.

LEGO® bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de hoogste industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat het LEGO cadeau van ieder kind voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen voor speelgoed.

Op zoek naar Batman cadeaus voor kinderen? LEGO DC Batman bouwsets zijn coole sinterklaas-, kerst- of verjaardagscadeaus voor kinderen vanaf 4 jaar, want ze bevatten alle actieminifiguren, geweldige functies en ontwikkelingsvoordelen die je nodig hebt om jouw jonge superheld te laten stralen!

Kortom, LEGO® DC Batboot The Penguin achtervolging! (76158) is een fantastisch cadeau voor jonge Batman fans die dol zijn op spannende avonturen en het bouwen van coole boten. Deze set biedt kinderen eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk rollenspel met hun favoriete personages uit de Batman™ films en is ontworpen om hun creatieve denkvermogen en verbeeldingskracht te stimuleren. Bestel deze set vandaag nog en geef het perfecte cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 47.95 (15-05-2024) € 36.37

Ook aanbevolen:

foto van lego set76238

Klassieke tv-serie Batman™ masker

foto van lego set76118

Mr. Freeze™ Het Batcycle-gevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.