Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ versus Harley Quinn™ 76220

Maak je klaar voor een episch gevecht in Gotham City met LEGO® set 76220! Met Batman™ en Harley Quinn™ zullen kinderen vanaf 4 jaar urenlang plezier beleven aan deze leuke speelset.
Bouw de Batcycle™ en skateboard van Harley Quinn en gebruik je fantasie om je eigen superheldenavonturen te creëren.
Perfect cadeau voor jonge superhelden, veilig en uitdagend voor alle leeftijden.
Duik nu in deze wereld en beleef urenlang superheldenpret!

Waar is LEGO Batman™ versus Harley Quinn™ 76220 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
42
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-09-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76220
lego insiders punten icoon
112
punten

Opgelet, Gotham City! Batman™ en Harley Quinn™ zijn klaar voor een episch gevecht in de straten van deze legendarische stad. Met LEGO® DC Batman™ versus Harley Quinn™ (76220) kunnen kinderen vanaf 4 jaar zich urenlang vermaken met deze leuke set vol actie en avontuur.

Deze speelset is een geweldige introductie tot de wereld van LEGO bouwen en superhelden voor jonge kinderen. Het bevat de populaire personages uit de DC superheldenfilms: Batman op zijn indrukwekkende Batcycle™ en Harley Quinn op haar skateboard, met een reusachtige hamer in haar hand. Het plezier begint zodra de doos wordt geopend, elk zakje bevat stenen voor een compleet model en personage dat kinderen in elkaar kunnen zetten, zodat ze gelijk kunnen gaan spelen. Er is ook een grote startsteen voor de motor om ze op weg te helpen. Met intuïtieve instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal.

De LEGO 4+ sets zijn perfect voor jonge kinderen omdat ze vol inspirerende details zitten om jonge kinderen de beste speelervaring te geven. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen Gotham City creëren met deze superhelden speelset.

Voor ouders die ook fan zijn van LEGO, is dit een geweldige kans om samen met hun kinderen te spelen en te bouwen. Of je nu een doorgewinterde LEGO fan bent of voor het eerst in aanraking komt met LEGO stenen, deze set biedt een mooie uitdaging voor alle leeftijden.

Met LEGO® DC Batman™ versus Harley Quinn™ (76220) kunnen kinderen hun eigen superheldenavonturen creëren en hun fantasie gebruiken om hun eigen verhalen te vertellen. De set bevat niet alleen de geweldige voertuigen en personages, maar ook een heleboel accessoires om het plezier nog groter te maken.

Deze set is een perfect cadeau voor elke jonge superheld in de dop. Het bevat een startsteen voor de motor en eenvoudige bouwinstructies waarmee kinderen van 4 jaar en ouder belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast is de set veilig voor kinderen, alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden grondig getest om te voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO® DC Batman™ versus Harley Quinn™ en beleef urenlang superheldenpret!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 10.95 (11-09-2023) € 14.99 (18-05-2023) € 12.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set76118

Mr. Freeze™ Het Batcycle-gevecht

foto van lego set76119

Batmobile™: de jacht op The Joker™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.