Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batmobile™: Batman™ vs. The Joker™ achtervolging 76224

De LEGO set 76224 is een spannende speelset waarin kinderen van 8 jaar en ouder de klassieke Batmobile uit 1989 kunnen bouwen. Met afneembaar dak, blasters en opbergruimte voor accessoires zoals Batarang™ en handboeien. De set bevat minifiguren van Batman en The Joker. Te combineren met andere LEGO DC Batman sets. Haal deze set vandaag nog in huis voor urenlang speelplezier en als verzamelobject voor Batman fans.

Waar is LEGO Batmobile™: Batman™ vs. The Joker™ achtervolging 76224 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
438
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76224
lego insiders punten icoon
360
punten

Ben je klaar voor wat superheldenactie? LEGO® DC Batmobile™: Batman™ vs. The Joker™ achtervolging (setnummer 76224) geeft kinderen van 8 jaar en ouder de kans om de klassieke Batmobile uit 1989 in handen te krijgen. Deze speelset brengt het drama en de spanning van de iconische film tot leven en biedt urenlang speelplezier voor jongeren én volwassenen.

Stap in de wereld van Batman en ervaar spannende avonturen op wielen. De Batmobile is uitgerust met een afneembaar dak, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de cockpit. Er is plaats voor een minifiguur achter het stuur, zodat Batman himself zijn auto kan besturen. Draai aan de knop aan de zijkant van de auto en zie hoe de ingebouwde blasters in positie worden gebracht. Bovendien draait een vlamelement dat aan de uitlaat is bevestigd rond terwijl de Batmobile in actie is.

Maar dat is nog niet alles! Open de kofferbak en ontdek de opbergruimte voor de meegeleverde Batarang™, harpoen en handboeien. Met deze accessoires kan Batman zich op allerlei situaties voorbereiden en is hij klaar voor elk gevecht. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook minifiguren van Batman en The Joker, compleet met accessoires zoals een helm en een cape. Zo kunnen kinderen hun eigen spannende gevechten tussen de aartsvijanden naspelen.

Maar het plezier houdt niet op bij het bouwen en spelen met deze geweldige set. Met de LEGO Builder app kunnen bouwers inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden. Dit zorgt voor extra digitaal plezier en een complete bouwervaring. De app is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, dus zelfs jongere bouwers kunnen er plezier aan beleven.

Deze Batmobile set is niet alleen een geweldig cadeau voor jonge superhelden, maar ook voor volwassen Batman fans. Met zijn authentieke details en verwijzingen naar de klassieke film uit 1989, is deze set een must-have voor elke Batman liefhebber. Geef hem cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid en breng de heldhaftige avonturen tot leven.

En het beste van alles is dat de Batmobile perfect te combineren is met andere LEGO® DC Batman™ sets. Bouw je eigen Batcave of creëer spannende achtervolgingsscènes met andere voertuigen en schuilplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden urenlang speelplezier.

Bij LEGO staat kwaliteit altijd voorop. De onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid is ook een topprioriteit, dus alle LEGO® stenen en onderdelen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met Batman en The Joker en zorg ervoor dat je de LEGO® DC Batmobile™: Batman™ vs. The Joker™ achtervolging (setnummer 76224) in handen krijgt. Deze speelset biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar is ook een geweldig verzamelobject voor alle Batman fans. Haal hem vandaag nog in huis en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10753

The Joker™ Batgrot aanval

foto van lego set5005296

BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.