Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ bouwfiguur 76259

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van GOTHAM CITY™ met deze volledig verstelbare LEGO DC Batman bouwfiguur (76259). Met 275 bouwstenen en een hoogte van ca. 26 cm is deze set perfect voor kinderen vanaf 8 jaar. Beleef spannende avonturen, neem coole poses aan en ontdek nieuwe manieren om Batman in actie te zien met behulp van de LEGO Builder app. Deze set is een geweldig cadeau dat de creativiteit van jonge superhelden stimuleert.

Waar is LEGO Batman™ bouwfiguur 76259 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
275
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76259
lego insiders punten icoon
285
punten

Duik in de spannende wereld van GOTHAM CITY™ met deze LEGO® DC Batman™ bouwfiguur (76259). Met deze volledig verstelbare Batman speelgoedset, die ca. 26 cm hoog is, kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun innerlijke superheld ontdekken en de stad redden van de misdaad.

Deze LEGO® set is een realistische replica van Batman zoals hij te zien was in de legendarische Batman film uit 1989. De figuur heeft beweegbare schouder-, arm-, heup- en beengewrichten, waardoor hij veelzijdig is en zorgt voor eindeloos speelplezier. Bouw je eigen Batman en laat je fantasie de vrije loop terwijl je spannende avonturen beleeft en coole poses aanneemt. De authentieke details en de stoffen cape over de volledige lengte maken deze bouwfiguur nog realistischer en inspireren creativiteit waar kinderen ook zijn.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO® set biedt ook een leuke digitale ervaring met de LEGO Builder app. Zoom in op de set, draai hem in 3D en houd je voortgang bij terwijl je bouwt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe manieren om Batman in actie te zien.

De LEGO® DC Batman bouwfiguur (76259) bevat 275 bouwstenen en is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Geef hem als verjaardagscadeau, voor de feestdagen of gewoon zomaar. Met deze set kunnen jonge superhelden hun favoriete filmscènes naspelen en hun eigen spannende avonturen creëren.

Deze veelzijdige figuur is ca. 26 cm hoog, waardoor hij de perfecte metgezel is om overal mee naartoe te nemen. Neem Batman mee op avontuur en beleef overal waar je bent spannende en epische momenten.

Met de intuïtieve bouwinstructies kunnen kinderen de LEGO® Builder app downloaden voor een complete bouwervaring. Zoom in, draai de modellen in 3D en bespaar sets om altijd verder te kunnen gaan waar je gebleven bent. Hou je voortgang bij en deel je creaties met je vrienden.

Bij LEGO® staat kwaliteit voorop. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Bouw met vertrouwen en geniet van het plezier van het bouwen.

Veiligheid is ook een topprioriteit voor LEGO®. Alle stenen en onderdelen worden uitgebreid getest en geanalyseerd om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Speel zonder zorgen en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de held van GOTHAM CITY™ wordt.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, je broers of zussen en begin vandaag nog met bouwen. Red GOTHAM CITY™ van de misdaad en ontdek de kracht van je innerlijke superheld met LEGO® DC Batman bouwfiguur (76259).

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76220

Batman™ versus Harley Quinn™

foto van lego set854235

Batman™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.