Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batmobile™ achtervolging: Batman™ vs. The Joker™ 76264

Beleef spannende superheldenavonturen met LEGO set 76264! Deze set bevat Batman en The Joker en kinderen kunnen met de bouwbare Batmobile hun eigen verhalen bedenken. De set is ontworpen voor jonge superhelden en stimuleert creatief bouwen en probleemoplossend denken. Ook volwassenen kunnen samen met hun kinderen van deze set genieten. De Batmobile heeft een indrukwekkend formaat en biedt genoeg ruimte voor legendarische avonturen. Deze LEGO set is het perfecte cadeau en voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Haal hem vandaag nog in huis!

Waar is LEGO Batmobile™ achtervolging: Batman™ vs. The Joker™ 76264 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
54
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76264
lego insiders punten icoon
202
punten

Beleef spannende superheldenavonturen met LEGO® DC Batmobile™ achtervolging: Batman™ vs. The Joker™ (76264)! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar die op een speelse manier willen kennismaken met de wereld van LEGO en hun fantasie de vrije loop willen laten.

De set bevat 2 beroemde stripfiguren: Batman en The Joker. Samen met hen kunnen kinderen de meest fantastische avonturen beleven. The Joker heeft geld gestolen en het is aan Batman om hem te arresteren. Met behulp van de bouwbare Batmobile en de accessoires, zoals het gestolen geld van The Joker, Batmans cape, helm en Batarang™, kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en de achtervolging in gang zetten.

De LEGO 4+ set is speciaal ontworpen voor jonge superhelden in de dop. Met een startsteenchassis kunnen kinderen de Batmobile helemaal zelf bouwen. Het bouwen en spelen wordt nog leuker dankzij het kleurrijke stripverhaal dat als bouw- en speelgids dient. Bovendien zorgt de intuïtieve LEGO Builder app voor extra digitaal plezier. Bouwers kunnen inzoomen, sets draaien in 3D en hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van de Batmobile een interactieve ervaring!

Maar LEGO 4+ sets zijn niet alleen voor kinderen bedoeld. Ook volwassenen kunnen samen met hun kinderen van deze sets genieten. Of je nu een doorgewinterde LEGO fan bent of voor het eerst in aanraking komt met LEGO stenen, deze set biedt plezier voor het hele gezin. Bouw samen met je kinderen aan de Batmobile en maak herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan.

De Batmobile uit deze set heeft een indrukwekkend formaat. Hij is ongeveer 6 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 7 centimeter breed. Hierdoor biedt hij genoeg ruimte voor legendarische avonturen. Laat Batman achter het stuur plaatsnemen en betreed samen met hem de wereld van LEGO superhelden.

Naast eindeloos speelplezier stimuleert deze set ook belangrijke vaardigheden bij jonge superhelden. Creatief bouwen vergroot de behendigheid en stimuleert de verbeelding. Kinderen leren om hun eigen verhalen te bedenken en problemen op te lossen. Deze LEGO set is dan ook het perfecte cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor.

Bij LEGO staan kwaliteit en veiligheid voorop. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bovendien worden LEGO onderdelen uitvoerig getest op veiligheid. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Met LEGO® DC Batmobile™ achtervolging: Batman™ vs. The Joker™ (76264) krijgen jonge superhelden de kans om hun eigen avonturen te beleven. Bouw de Batmobile, help Batman The Joker te arresteren en red de stad van het gestolen geld. Of je nu een kind bent van 4 jaar of een volwassene die zijn of haar innerlijke superheld naar boven wil halen, deze LEGO set biedt plezier voor het hele gezin. Haal hem vandaag nog in huis en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005273

BAGAGELABEL VAN DE LEGO® BATMAN FILM

foto van lego set5005296

BAGAGELABEL HQ UIT DE LEGO BATMAN FILM

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.