Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Mech Armor 76270

Breng de actie van superhelden en robot speelgoed tot leven met de Batman Mech Armor set. Ideaal voor fans van 6 jaar en ouder! De set bevat een grote Batman figuur en een superheld minifiguur piloot, met een bouwbare Batarang en schieter. De mech heeft beweegbare gewrichten en een jetpack met cape. Combineer met andere LEGO mechs voor meer speelmogelijkheden.

Waar is LEGO Batman™ Mech Armor 76270 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76270
lego insiders punten icoon
97
punten

Breng de actie van superhelden en robot speelgoed tot leven met deze Batman™ mech set, ideaal voor fans van 6 jaar en ouder! Met de grote Batman figuur en de superheld minifiguur piloot is de Batman Mech Armor (76270) het perfecte cadeau voor jonge misdaadbestrijders overal ter wereld.


Kinderen kunnen de LEGO® Batman minifiguur in de cockpit van de mech plaatsen. De mech figuur heeft een bouwbare Batarang™ en een schieter aan zijn arm. Op zijn rug zit een jetpack bedekt met een cape die in verschillende posities kan worden bewogen. De minifiguur draagt een stoffen cape en houdt nog een Batarang vast, die op de rechterarm van de mech kan worden opgeborgen. De gewrichten van de mech zorgen ervoor dat fans van Batman en superhelden eindeloos actievolle gevechten kunnen beleven. Kinderen kunnen de speelmogelijkheden nog verder uitbreiden door deze Batman superhelden set te combineren met andere LEGO mechs uit het assortiment (apart verkrijgbaar). Voor nog meer digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met behulp van de leuke en intuïtieve LEGO Builder app.

Laatste update: 2024-05-02 15:38:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.