Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman: The Animated Series Gotham City™ 76271

Dompel je onder in de mysterieuze sfeer van GOTHAM CITY met LEGO set 76271 voor volwassen fans van Batman. Met details uit Batman: The Animated Series, waaronder Wayne Manor, de Batcave en Arkham Asylum. Inclusief minifiguren van Batman, The Joker, Harley Quinn en Catwoman. Voor urenlang bouwplezier en creativiteit. Maak je eigen superheldenverhalen!

Waar is LEGO Batman: The Animated Series Gotham City™ 76271 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
4210
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
04-04-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
76271
lego insiders punten icoon
1950
punten

Laat je onderdompelen in de mysterieuze sfeer van GOTHAM CITY™ met deze LEGO set voor volwassen fans van Batman™. Met details uit Batman: The Animated Series en verborgen actiescènes is LEGO® DC Batman: The Animated Series Gotham City (76271) een meeslepend avontuur voor volwassen modelbouwers.

Deze bouwset van 4.210 stukjes geeft jou een GOTHAM CITY achtergrond van meer dan 30 inch (76 cm) breed. Het bevat 15 panelen die je kan verwijderen om Wayne Manor, de Batcave™ en Arkham Asylum te onthullen, met daarbij de activiteiten van talloze schurken uit Batman: The Animated Series. De set bevat ook 4 minifiguren - Batman, The Joker™, Harley Quinn™ en Catwoman™ - en een verwijderbare Batmobile™ en Batwing™. Het voltooide model kan aan de muur worden gehangen of op een oppervlak worden geplaatst met behulp van een uitklapbare standaard. De 2 sets bouwinstructies maken het mogelijk voor 2 personen om tegelijkertijd aan het model te werken. Voor extra gemak kan je de digitale versie van de bouwinstructies van de set vinden op de LEGO Builder app.

Stel je voor dat je jouw favoriete scènes uit Batman: The Animated Series tot leven brengt in LEGO-vorm. Neem de controle over Batman terwijl hij de stad beschermt tegen The Joker, Harley Quinn en Catwoman. Verplaats de minifiguren door de straten van GOTHAM CITY en beleef spannende avonturen in de duisternis van de nacht.

Met deze LEGO set kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en zelf bepalen hoe GOTHAM CITY eruit zal zien. Laat jouw fantasie de vrije loop en creëer je eigen superheldenverhalen met Batman en zijn eeuwige vijanden. Of je nu een doorgewinterde LEGO-bouwer bent of net begint, deze set biedt urenlang bouwplezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Breng de wereld van Batman tot leven in je eigen huis met LEGO® DC Batman: The Animated Series Gotham City (76271). Verzamel je vrienden en familie en ga samen de uitdaging aan om dit epische bouwwerk te voltooien. Word de held van GOTHAM CITY en ervaar de spanning van het bouwen van je eigen LEGO avontuur. Veel bouwplezier en vergeet niet om te delen op sociale media met de hashtag #LEGOBatman!

Laatste update: 2024-03-07 15:22:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.