Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™ Construction Figure and the Bat-Pod Bike 76273

Bouw je eigen superheld met de LEGO DC Batman: Batman Constructie Figuur & Bat-Pod Bike set (76273)! Deze must-have set bevat een beweegbare Batman figuur en zijn Bat-Pod bike met lanceerders. Perfect om te bouwen, spelen en tentoon te stellen. Voor fans van 12 jaar en ouder. Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Batman™ Construction Figure and the Bat-Pod Bike 76273 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
713
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76273
lego insiders punten icoon
422
punten

Bouw je eigen superheld met de LEGO® DC Batman™: Batman Constructie Figuur & de Bat-Pod Bike set (76273)! Deze bouwset is een must-have voor fans van de iconische superheld Batman vanaf 12 jaar en ouder. Met volledig beweegbare schouder-, arm-, heup- en beengewrichten kan je deze stoere en gedetailleerde speelgoedfiguur in elke gewenste pose zetten. Met een indrukwekkende hoogte van meer dan 26 cm is deze Batman figuur niet alleen cool, maar ook nog eens verzamelbaar.

Naast de Batman actiefiguur krijg je ook zijn super strakke Bat-Pod bike, inclusief 2 lanceerders voor studs. De set is perfect om te bouwen, mee te spelen en tentoon te stellen. Met de LEGO Builder app kunnen bouwers zelfs digitaal plezier beleven door sets in 3D te bekijken, in te zoomen en hun voortgang bij te houden.

Breng de spanning van The Dark Knight film tot leven met deze geweldige LEGO set. De Batman Constructie Figuur & de Bat-Pod Bike zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen DC Comics fans die dol zijn op bouwen en spelen met LEGO. Voeg deze set toe aan je collectie en geniet van urenlang speelplezier met de Dark Knight en zijn stoere Bat-Pod bike!

Met zijn gedetailleerde outfit en accessoires is deze LEGO set een must-have voor elke Batman fan. Of je nu zelf graag bouwt of op zoek bent naar een cool cadeau voor een vriend of familielid, de LEGO DC Batman Constructie Figuur & de Bat-Pod Bike zijn de perfecte keuze. Bestel nu en laat je eigen superheldenavonturen tot leven komen met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2024-05-02 15:37:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.