Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batman™: de klassieke tv-serie Batmobile™ 76328

Stap terug in de tijd met de LEGO DC Batman: de klassieke tv-serie Batmobile set (76328)! Een must-have voor volwassen fans die houden van bouwen en creativiteit. Deze indrukwekkende Batmobile is een eerbetoon aan de tijdloze tv-serie uit 1966, compleet met Batman minifiguur. Een perfecte toevoeging voor echte Batman-fans en liefhebbers van popcultuur. Laat je passie voor modelbouw en Batman tot leven komen!

Waar is LEGO Batman™: de klassieke tv-serie Batmobile™ 76328 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Batman sets

aantal lego stenen icoon
1822
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-10-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76328
lego insiders punten icoon
1125
punten

Stap terug in de tijd met de LEGO® DC Batman™: de klassieke tv-serie Batmobile™ (76328) set! Een must-have voor volwassen fans die houden van bouwen en creativiteit. Laat je meeslepen door dit boeiende project en zet deze iconische Batmobile trots neer in je collectie. Ben jij een echte Batman fan of geïnteresseerd in de popcultuur van de jaren 1960? Dan is deze set echt iets voor jou!



Deze indrukwekkende DC Super Heroes™ Batmobile is een eerbetoon aan de tijdloze tv-serie uit 1966. Met zijn kenmerkende gebogen voorruit, draaibare wielen, authentieke decoraties en zelfs een kofferbak die open kan met daarin de Bat-Computer, is dit model een waar kunstwerk. De bijbehorende Batman minifiguur uit 1966, compleet met cape en masker en de iconische Batarang™, staat trots op zijn platform (let op: de minifiguur past niet in de auto). Voor de bouwliefhebbers onder ons zijn de digitale bouwinstructies beschikbaar in de LEGO Builder app, zodat je geen enkel detail mist.



Laat je passie voor modelbouw en Batman tot leven komen met deze LEGO set voor volwassenen. Creëer je eigen wereld vol actie en avontuur! LEGO sets voor volwassenen zijn niet alleen een geweldige manier om te ontspannen, maar bieden ook een creatieve uitlaatklep voor degenen die van een uitdaging houden. Ga jij de uitdaging aan en voeg jij deze klassieke Batmobile toe aan je verzameling?

Laatste update: 2024-09-03 16:14:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.