Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knighton strijdblaster 70310

Bescherm het koninkrijk Knighton met LEGO set 70310, de Knighton strijdblaster.
Bestrijd de kwaadaardige As Aanvaller met zijn dubbele schijvenschieter en het zwaard van de koninklijke soldaat.
Deze eenvoudig te bouwen set bevat 2 minifiguren en diverse wapens.
Perfect voor kinderen en volwassen fans van de LEGO NEXO KNIGHTS-serie.
Koop nu en breid je collectie uit!

Waar is LEGO Knighton strijdblaster 70310 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
76
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70310
lego insiders punten icoon
75
punten

Zet je schrap voor een epische strijd in de futuristische wereld van Knighton, waar de NEXO KNIGHTS ™ ridders op de loer liggen en klaarstaan om het koninkrijk te verdedigen. En jij kunt meehelpen met deze fantastische LEGO set!

De Knighton strijdblaster is het perfecte wapen tegen de kwaadaardige As Aanvaller. Met zijn dubbele schijvenschieter kan hij vijanden van ver weg uitschakelen. En als de strijd dichterbij komt, trek dan het zwaard van de koninklijke soldaat en ga de vijand te lijf!

De set bevat 2 minifiguren: een koninklijke soldaat die de krachten bundelt met een trouwe As Aanvaller. Hé, wacht eens even ... waarom werkt de As Aanvaller samen met de goede guys? Dat is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden als je begint met spelen.

Naast de minifiguren bevat de Knighton strijdblaster ook tal van accessoires en wapens. De koninklijke soldaat wordt uitgerust met een stoere helm en vizier, terwijl de As Aanvaller een dodelijke kruisboog krijgt. Beide personages beschikken over hun signatuurwapens: een zwaard voor de koninklijke soldaat en 2 bijlen voor de As Aanvaller. En met 4 schijven om mee te schieten, ben je helemaal klaar voor elke veldslag.

De Knighton strijdblaster is niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook eenvoudig te bouwen. In slechts een paar stappen ben je klaar om de vijand te confronteren. Met een hoogte van 7 cm, een lengte van 14 cm en een breedte van 8 cm is de strijdblaster ook de perfecte grootte om mee te nemen op avontuur. Wie weet waar de volgende strijd zal plaatsvinden!

Koop de Knighton strijdblaster vandaag nog en beleef samen met de NEXO KNIGHTS ™ ridders spannende avonturen in het koninkrijk Knighton. Deze set is niet alleen perfect voor kinderen, maar ook voor volwassen fans van de LEGO NEXO KNIGHTS-serie. En vergeet niet om de andere NEXO KNIGHTS ™ sets te bekijken om je collectie uit te breiden. Het koninkrijk heeft jouw hulp nodig - ben jij er klaar voor?

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70350

De drie broers

foto van lego set70364

Strijdharnas Aaron

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.