Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lance's Mecha Paard 70312

Maak kennis met de LEGO NEXO KNIGHTS set 70312.
Deze set bevat de charmante ridder Lance Richmond, zijn trouwe Lancebot en de Vlammenwerper.
Het 2-in-1 Mecha Paard heeft knipraketschieters en de afkoppelbare NEXO strijdlans van Lance.
Ook zijn er wapens voor Lancebot, zoals de speer, en de Vlammenwerper met zijn kruisboog.
Verander het Mecha Paard in het Turbo Toernooi-voertuig voor actie en achtervolgingen.
Geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 8 jaar oud.
Download de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.
0 app voor nog meer speelplezier.
Verzamel alle sets! Bestel nu en beleef intense gevechten en avonturen!

Waar is LEGO Lance's Mecha Paard 70312 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
237
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70312
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de futuristische wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™, waar paarden transformeren in razendsnelle strijdvoertuigen! Maak kennis met de charmante ridder Lance Richmond en zijn trouwe Lancebot, klaar voor ieder gevaar. Met deze 2-in-1 Mecha Paard set van LEGO beleef je hi-tech duels en toernooien als nooit tevoren!

De set bevat 3 minifiguren: Lance Richmond, Lance Bot en de Vlammenwerper. Het 2-in-1 Mecha Paard beschikt over 2 knipraketschieters en de afkoppelbare NEXO strijdlans van Lance. Daarnaast zijn er ook wapens te vinden voor Lancebot, zoals de speer, en de Vlammenwerper met zijn kruisboog. Met de 2 bijgeleverde helmen ben je helemaal klaar voor de strijd!

Wil je de Vlammenwerper bestoken met knipraketten? Dat kan! En als je het Mecha Paard wilt transformeren in het Turbo Toernooi-voertuig voor hevige actie en snelle achtervolgingen, dan doe je dat gewoon.

Wil je je tegenstander omver stoten met de NEXO lans van Lance? Ook dat kan! En als je het tijd vindt om Lancebot los te koppelen en hem in de strijd te gooien, dan is dat geen probleem.

De set is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 8 jaar en ouder, en het Mecha Paard is 14 cm hoog, 23 cm lang en 11 cm breed. Het Turbo Toernooi-voertuig is 9 cm hoog, 25 cm lang en 11 cm breed. En als je de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app downloadt op je smartphone of tablet, kun je nog meer interactief speelplezier beleven! Vraag wel even toestemming aan je ouders.

Scan voor 1 NEXO Kracht (Tractor Beam) en activeer een nieuwe kracht in de NEXO KNIGHTS™ game! Met deze set kun je eindeloos blijven spelen. Verzamel alle andere NEXO KNIGHTS sets en breid je collectie uit!

Bestel nu jouw LEGO® NEXO KNIGHTS™ set en beleef de meest intense gevechten en avonturen! Rijdt als ridder Lance Richmond, samen met zijn trouwe Lancebot, op het Mecha Paard, bereid voor de strijd tegen iedere vijand. De set laat jongeren en volwassenen hun creativiteit en fantasie prikkelen. Verzamel alle sets en word een echte NEXO KNIGHTS held!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70362

Strijdharnas Clay

foto van lego set70355

Aarons Rock Climber

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.