Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jestro's Evil Mobile 70316

De LEGO set 70316, Jestro's Evil Mobile, is onderdeel van LEGO® NEXO KNIGHTS™ en stelt spelers in staat om het koninkrijk te beschermen tegen Jestro en zijn monsterleger.
De set bevat Jestro's kwaadaardige voertuig met verschillende functies, zoals katapults en een gevangeniscel.
Lance Richmond is uitgerust met zijn NEXO Lans en moet proberen Jestro te verslaan.
Met behulp van de bijgeleverde NEXO Powers en de LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.
0 app, kan de speler extra krachten verzamelen om de monsters te verslaan.
Bestel vandaag nog deze spannende set!

Waar is LEGO Jestro's Evil Mobile 70316 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
658
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70316
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in de fantastische wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™, waar de kwaadaardige Jestro het Boek der Monsters gebruikt om een angstaanjagend leger op te bouwen! Maar laat je niet afschrikken - jij kunt helpen dit koninkrijk te beschermen door Lance Richmond te leiden in zijn heldhaftige strijd tegen Jestro en zijn kwade plannen. Met de Jestro's Evil Mobile set, kun je je avontuur beginnen en de monsters verslaan!

De set bevat het kwaadaardige voertuig van Jestro, compleet met twee doorschijnende katapults, een beweegbare cockpit, gevangeniscel, voorraadkist en een aankoppelbaar Sparkks monster. Het monster kan op elk moment van het voertuig worden losgekoppeld en in de strijd worden geworpen! Lance heeft zijn NEXO Lans en kan jagen op Jestro, die heel behendig de Evil Mobile bestuurt. Met Jestro's magische staf, kan hij Lance en zijn vrienden verlammen, maar niet als jij zijn plannen kunt dwarsbomen!

Er zijn zoveel mogelijkheden voor speelplezier met deze set. Rol het voertuig vooruit om de kaken van de Evil Mobile open te laten gaan of schiet op Lance met lavarotsen vanuit de katapult. Beweeg Jestro op en neer in de verplaatsbare cockpit en verstop het Boek der Monsters in de schatkist voordat Lance erachter komt.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek nieuwe NEXO Powers, zoals de krachten van cloning, mightiness en sea dragon, om je te helpen Jestro te verslaan. Scan de schilden in de set met de LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app en voeg extra power toe aan je arsenaal om de monsters te verslaan en het koninkrijk te redden. Vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouders voordat je de app downloadt!

De Jestro's Evil Mobile set bevat ook een zelf te bouwen Zweefpaard, zodat Lance snel kan vluchten als de strijd te heftig wordt. Het voertuig van Jestro is 25 cm hoog, 26 cm lang en 17 cm breed. Het Sparkks monster is 10 cm hoog en het Zweefpaard is 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. De set wordt geleverd met twee minifiguren van Lance Richmond en Jestro, plus extra helmen en Jestro's muts als accessoires.

Word de held van het koninkrijk en versla Jestro met de Jestro's Evil Mobile set! Het is geschikt voor jongeren en volwassenen die van uitdaging en avontuur houden. Bestel vandaag nog deze LEGO® NEXO KNIGHTS™ set en begin je eigen legendes!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70347

Artillerie van de koninklijke garde

foto van lego set70351

Clay's Falcon Gevechtsblaster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.