Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Fortrex 70317

Bescherm Knighton tegen Jestro en zijn leger met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ Fortrex.
Dit gigantische rijdende kasteel is een 2-in-1 en wordt geleverd met 7 minifiguren en 5 schilden met scanfunctie voor extra NEXO Powers.
Combineer met de Merlok Bibliotheek 2.
0 voor een sterker strijdplan.
Download de gratis app voor extra krachten en urenlang speelplezier.
Schrijf nu in voor de epische strijd!

Waar is LEGO De Fortrex 70317 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
1140
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70317
lego insiders punten icoon
825
punten

Maak je klaar voor de strijd tegen Jestro en zijn kwaadaardige leger met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ Fortrex! Dit gigantische rijdende kasteel is een 2-in-1 wonder dat jou en jouw NEXO Knights team zal helpen om Knighton te beschermen. Lanceer de Aero-Striker V1 en de riddermotor en ga de strijd aan met de As Aanvaller en zijn Scurries.

Open de wanden van het kasteel voor een kijkje in het hi-tech hoofdkwartier van de NEXO Knights. Bekijk de instructies via Merlok 2.0 en bereid je voor op jouw volgende moedige missie aan de ronde tafel. Hier plan je strategieën om te voorkomen dat Jestro het Boek des Kwaads verovert! Vergeet niet om de 5 schilden met scanfunctie te gebruiken voor extra NEXO Powers, zoals Ground Pound, Super Human Speed, Hawk Holler, Chicken Power en Charging Attack.

De Fortrex wordt geleverd met 7 minifiguren, waaronder Clay Moorington, Aaron Fox, Axl, Chef Eclair, As Aanvaller en 2 Scurries. Bewapen jezelf met Clay Mooringtons grijze zwaard en Techalibur, Aaron Fox's Blazer Boog pijlenschieter, Axls grote strijdbijl, Scurries' speer en dynamiet en As Aanvallers Magmazwaard. Met behulp van het Boek des Kwaads, de Merlok 2.0 figuur, Techalibur zwaard, doelwit, robottrainer met beweegbare armen, ladders, gereedschapskist, koekenpan, beker, kippenpoot, 3 helmen en de koksmuts van Chef Eclair ben jij klaar om de vijanden te verslaan!

Ontdek de spannende mogelijkheden die de LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets bieden en creëer samen met jouw vrienden en familie meerdere scenario's om te voorkomen dat Jestro en zijn leger het koninkrijk overnemen. Combineer de Fortrex met de aankoppelbare Merlok Bibliotheek 2.0 (productnr. 70324) en versterk jouw strijdplan!

Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet en scan de schilden voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game, waarbij je samen met andere NEXO Knights strijders kunt spelen.

De Fortrex is niet alleen een must-have voor elke LEGO® NEXO KNIGHTS™ fan, maar biedt ook urenlang speelplezier, zowel voor jongeren als volwassenen. Schrijf nu in voor een epische strijd tegen Jestro en zijn leger met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ Fortrex!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70312

Lance's Mecha Paard

foto van lego set72002

Twinfector

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.