Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Globwerper 70318

De Lego set 70318 is een middeleeuwse kasteelbelegering met de indrukwekkende Globwerper.
Beleef spannende avonturen met de kruisboog-achtige machine, sta versteld van het gedetailleerde ontwerp en geniet van de coole functies.
Deze set bevat 2 minifiguren en accessoires zoals wapens en projectielen.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
Voeg deze geweldige set nu toe aan je Lego-collectie en bestel hem vandaag nog!

Waar is LEGO De Globwerper 70318 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70318
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in de wereld van Lego, waar de mogelijkheden eindeloos zijn en de avonturen nooit ophouden! Ben jij klaar om het kasteel te belegeren met de kruisboog-achtige Globwerper? Met zijn grijze klauwen en monstertanden is de Globwerper het perfecte wapen om de koninklijke wachtpost te bestoken met projectielen van Globlin-bollen. In deze set vind je alles wat je nodig hebt voor een spannende strijd tussen goed en kwaad, inclusief 2 minifiguren: een vlammenwerper en een koninklijke wachtpost.

De Globwerper heeft een indrukwekkend ontwerp dat doet denken aan een middeleeuwse kruisboog. En er zijn 2 'knip'-raketten bijgevoegd om een nog groter impact te maken op de vijanden. De wapens van de minifiguren leveren natuurlijk ook een belangrijke bijdrage aan de strijd- de speer van de koninklijke wachtpost en de kruisboog-noppenschieter van de vlammenwerper zijn cruciaal voor het verdedigen en aanvallen van het kasteel.

De set komt ook met een aantal accessoires, zoals de helm en harnas van de koninklijke wachtpost, de pijlkoker van de vlammenwerper en 3 Globlin bollen om te beargumenteren. Dit geeft je de mogelijkheid om urenlang te spelen en je eigen avonturen te creëren.

De Globwerper is niet alleen een leuke set om in elkaar te zetten, maar biedt ook een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar. Door het bouwproces ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek, logisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden. Bovendien is het een geweldige manier om de creativiteit te ontwikkelen en de verbeelding te stimuleren.

Het resultaat is indrukwekkend: de Globwerper is ongeveer 6 cm hoog, 9 cm lang en 14 cm breed. Het is de perfecte aanvulling op elke Lego-collectie en een geweldige manier om je Lego-avonturen uit te breiden.

Koop nu de Lego set 70318 De Globwerper en beleef spannende avonturen in de middeleeuwse wereld van kasteelbelegering. Met zijn gedetailleerde ontwerp en coole functies zal het ongetwijfeld een favoriet zijn bij jong en oud. Bestel hem nu en voeg deze geweldige set toe aan je Lego-collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70322

Axl's torentransport

foto van lego set70363

Strijdharnas Macy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.