Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jestro's vulkaanbasis 70323

Maak je klaar voor een avontuurlijke strijd met LEGO set 70323: Jestro's vulkaanbasis! Deze futuristische set laat je de toverboeken stelen uit Jestro's vulkaan-schuilplaats.
Neem deel aan onvoorstelbare avonturen, bestrijd schurken en vijanden.
Met Jestro's vulkaan-schuilplaats als de belangrijkste locatie biedt deze set een passende uitdaging voor kinderen van 9-14 jaar.
Bestel nu en beleef uren speelplezier!

Waar is LEGO Jestro's vulkaanbasis 70323 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 109.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
1186
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70323
lego insiders punten icoon
975
punten

Maak je klaar voor een avontuurlijke strijd met LEGO set 70323: Jestro's vulkaanbasis! Deze futuristische set laat je de toverboeken stelen uit Jestro's vulkaan-schuilplaats. De set is compleet met valluik, draaiende lava-muil, bewegende zaagbladen op de trap, een afkoppelbare troon, bibliotheek met muur-explodeerfunctie en een gevangeniscel met omvallende muur. Neem deel aan onvoorstelbare avonturen en zet je favoriete strijders in en bestrijd schurken en vijanden.

Draai de schuilplaats om en ontdek het woongedeelte met een slaapkamer, badkamer, keuken, gevangeniscel en een wapenkamer. De set is volledig uitgerust met Macys luchthamer, Axl's zweefpaard en zes schilden die je kunt scannen. Maar dat is niet alles, er zijn ook acht minifiguren en twee scurriers inbegrepen, dus er is altijd genoeg strijdkracht om de vijanden te verslaan!

Met Jestro's vulkaan-schuilplaats als de belangrijkste locatie, krijg je de kans om een schijfschieter te gebruiken, het valluik te activeren om de indringer in de ronddraaiende lava-muil te laten vallen, en de trap zo te draaien dat de ridders de trap niet kunnen beklimmen om bij de schuilplaats te komen. Trek aan de hendel in de cel om de muur te laten omvallen, schiet op het schildvormige element van de bibliotheek om een explosie-effect te veroorzaken en herover de toverboeken.

Ontdek meer wapens dan je je kunt voorstellen! Jestro's 2 toverstaven, Axl's strijdbijl, Macys Photon-knots, Lance's NEXO lans, de 2 speren van de as-aanvaller, Lavaria's 2 zwaarden, de bijl van de scharrelaar, een zwaard en twee wapens om zelf te bouwen in de wapenkamer. De set biedt een passende uitdaging voor kinderen van 9-14 jaar.

Bovendien kun je nog meer plezier beleven met de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app. Download het naar je smartphone of tablet en vraag altijd eerst toestemming van je ouder(s) voordat je online gaat. Scan de schilden in voor elk van deze zes NEXO Powers: Flitsstraal, Vuurwervel, Muurblok, Banaanbom, Jungledraak en Wervelwind. Deze krachten geven je extra mogelijkheden in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game!

Volg je favoriete NEXO KNIGHTS™ figuren via het Cartoon Network en blijf op de hoogte van hun spannende avonturen. Jestro's vulkaan-schuilplaats is 33 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep. Macy's luchthamer is 12 cm hoog, 17 cm lang en 12 cm breed, terwijl Axl's zweefpaard 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed is.

Kortom, met LEGO set 70323 Jestro's vulkaanbasis krijg je de kans om een ​​avontuurlijke reis te maken en spannende avonturen te beleven. Bestrijd schurken, verover de toverboeken en kom als overwinnaar uit de strijd! Bestel deze set nu en beleef uren speelplezier met je vrienden en familie.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.95 (25-05-2023) € 109.95 (25-05-2023) € 109.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70321

Generaal Magmars belegeringsmachine

foto van lego set70336

Ultieme Axl

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.