Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Merlok bibliotheek 2.0 70324

De LEGO set 70324, Merlok bibliotheek 2.
0, is een episch gevecht tussen goed en kwaad.
Bescherm samen met de ridders Lance Richmond en Ava Prentis de bibliotheek tegen Lavakorstbeuker.
Gebruik de Vlammenflyer en schijvenschieter om het schip uit de lucht te schieten.
De bibliotheek is een fort vol bewegende tralies, noppenschieters en een hologram-vaandel.
Deze set bevat 3 minifiguren en kan gecombineerd worden met de Fortrex.
De bijbehorende schilden kunnen ook gebruikt worden in de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.
0 app.
Verdedig de bibliotheek en bescherm het Boek der Wraak tegen Jestro.

Waar is LEGO Merlok bibliotheek 2.0 70324 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
288
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70324
lego insiders punten icoon
202
punten

Maak je klaar voor een episch gevecht tussen goed en kwaad! De Merlok bibliotheek 2.0 is de plek waar de ridders van het rijk van Knighton het Boek der Wraak bewaren, vol met krachtige toverspreuken. Maar let op, Lavakorstbeuker en zijn meester Jestro zijn vastbesloten om dit boek te stelen en hun duistere magie te versterken. Het is aan jou om samen met de ridders Lance Richmond en Ava Prentis de bibliotheek te beschermen.

Duik in de actie met de realistische Vlammenflyer, een angstaanjagend schip dat zweeft door de lucht en wordt bestuurd door Lavakorstbeuker zelf. Maar laat je niet intimideren, want jij hebt de schijvenschieter die je kunt gebruiken om dit waanzinnige schip uit de lucht te schieten voordat het het hologram-vaandel raakt en het toverboek losmaakt!

De Merlok bibliotheek 2.0 is niet zomaar een bibliotheek. Het is een fort dat is ontworpen om de ridders te beschermen tegen de zwarte magie van Jestro en zijn handlangers. Met beweegbare tralies, 2 noppenschieters en een hologram-vaandel is deze bibliotheek klaar voor elke aanval. En het beste van alles, het bevat het enige wapen dat Jestro bang maakt: het Boek der Wraak.

Als je deze set hebt, kun je niet alleen de bibliotheek verdedigen, maar kun je ook onbeperkt speelplezier hebben. Met 3 minifiguren, waaronder Lance, Ava en Lavakorstbeuker, kun je alle mogelijke scenario's bedenken en de strijd tussen goed en kwaad voortzetten, keer op keer.

En er is meer! De Merlok bibliotheek 2.0 kan worden gecombineerd met de Fortrex (productnr. 70317), waardoor je een nog groter fort krijgt om te verdedigen. En als dat nog niet genoeg is, kun je de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app downloaden en nieuwe krachten vrijspelen met de schilden die bij deze set horen. Ga de strijd aan met Gifstekel en IJsdraak om je vijanden te verslaan.

Kortom, LEGO set 70324 Merlok bibliotheek 2.0 is niet zomaar een speelgoed. Het is een geweldige combinatie van verbeelding, plezier en avontuur. Met deze set kun jij de held worden die Knighton nodig heeft. Dus waar wacht je nog op? Verdedig de bibliotheek en bescherm het Boek der Wraak tegen de duistere krachten van Jestro!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70319

Macy's donderknots

foto van lego set72001

Lance's zweefjouster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.