Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Infernox neemt de koningin gevangen 70325

Beleef spannende avonturen met LEGO set 70325 Infernox! Help ridder Aaron Fox om koningin Halbert te bevrijden uit de monsterlijke muil van Infernox.
De set bevat minifiguren, Infernox en een Zweefpaard.
Combineer met Jestro's Evil Mobile voor nog meer speelplezier.
Download de LEGO app voor extra krachten.
Bestel nu en beleef spannende avonturen in de fantasiewereld van NEXO KNIGHTS™!

Waar is LEGO Infernox neemt de koningin gevangen 70325 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70325
lego insiders punten icoon
202
punten

Beleef spannende avonturen met de LEGO set 70325 Infernox die de koningin gevangen houdt! Help de dappere ridder Aaron Fox om Koningin Halbert te bevrijden uit de monsterlijke muil van Infernox. Deze speelset zit boordevol actie en is geschikt voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en uitdaging.

In deze LEGO set vind je twee minifiguren: Koningin Halbert en Aaron Fox. Naast deze figuren bevat de set Infernox en een Zweefpaard. Infernox is uitgerust met een gevaarlijke schijven-schietende hamer en een verborgen gevangeniscel waarin de koningin gevangen wordt gehouden. Het gezicht van het monster Infernox kan omhoog geschoven worden en de kaken kunnen open om zo de koningin te zien zitten.

Aaron Fox heeft een Blazer boog bij zich en draagt een helm en vizier om zich te beschermen tegen de aanvallen van Infernox. Het Zweefpaard van Aaron Fox is 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. De Infernox-figuur is maar liefst 12 cm hoog, 16 cm lang en 18 cm breed. Door deze grote afmetingen komen de personages tot leven en kun je de avonturen van dichtbij beleven.

Combineer deze set met de Jestro's Evil Mobile (productnr 70316) om Infernox aan het rijtuig te koppelen. Hierdoor wordt het spel nog spannender en realistischer!

Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet en vraag eerst toestemming aan je ouders. Scan de schilden voor 2 NEXO Powers (Lava Dragon en Time Breach) voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Hierdoor wordt het spel nog verrassender en kun je nog meer fantasierijke avonturen beleven.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei gedurfde reddingsacties om de koningin te bevrijden uit de monsterlijke muil van Infernox. Met deze spannende LEGO set kun je keer op keer nieuwe avonturen beleven en kun je je creativiteit en verbeeldingskracht verder ontwikkelen. Bestel de LEGO set 70325 Infernox nu en beleef spannende avonturen in de fantasiewereld van NEXO KNIGHTS™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70366

Strijdharnas Lance

foto van lego set72002

Twinfector

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.