Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Zwarte Ridder mech 70326

De LEGO set 70326 - De Zwarte Ridder Mech biedt eindeloos speelplezier met een episch gevecht tussen goed en kwaad.
Met de stoere mecha van Robin kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en spannende avonturen beleven.
De set bevat diverse wapens en accessoires, waaronder een gevangenis en gesmolten rotsblokken.
Met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game kunnen spelers extra krachten verzamelen.
Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu de LEGO set 70326 en ervaar zelf de spectaculaire avonturen!

Waar is LEGO De Zwarte Ridder mech 70326 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
530
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70326
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij klaar voor een episch gevecht tussen goed en kwaad? Dan is LEGO set 70326 - De Zwarte Ridder Mech echt iets voor jou! Laat Robin het opnemen tegen Whiparella en haar vlammenwerper in zijn stoere Zwarte Ridder mecha. Deze coole set bevat alle elementen die je nodig hebt om je fantasie de vrije loop te laten en je eigen spannende avonturen te beleven.

Stap in de cockpit van de Zwarte Ridder mecha en voel het gedonder van het krachtige gevechtsvoertuig. Met zijn van stenen gebouwde zwaard en schild met verborgen pijlschieter, ben jij klaar om elke vijand te verslaan. Maar pas op, Whiparella's skeletachtige lavavlieg is uitgerust met dubbel boordgeschut met veermechanisme en vormt een geduchte tegenstander. Gelukkig heb jij de juiste wapens, zoals het zwaard van Robin en de speer van de vlammenwerper, om deze paljas te verslaan.

Zorg ervoor dat je de schuilplaats van Whiparella niet mist. Hier vind je een gevangeniscel met beweegbare tralies, een katapult en een wapenrek. Wie weet komt er wel een gevangene om te bevrijden! Vergeet ook niet om de drie schilden te scannen op extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Zo kun je jouw ridder sterker maken dan ooit tevoren.

De set bevat 4 minifiguren: Robin Underwood, King's Bot, Whiparella en een vlammenwerper. Met de juiste accessoires, zoals Robins helm, de helm van de King's Bot en de helm van de vlammenwerper, ben je helemaal klaar om het gevecht aan te gaan. Ook zijn er 2 gesmolten rotsblokken die je kunt gebruiken om je eigen omgeving te creëren.

Deze set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar is ook een leuke uitdaging voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. De Zwarte Ridder mecha is maar liefst 31 cm hoog, Whiparellas lavavlieg is 4 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed en de gevangenis is 8 cm hoog, 9 cm lang en 11 cm breed.

Download gratis de LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet en scan de schilden om de extra krachten te ontdekken. Let wel op, vraag altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je online gaat. Klaar voor strijd? Laat het gevecht beginnen!

Koop nu LEGO set 70326 - De Zwarte Ridder Mech en beleef de meest spectaculaire avonturen van jouw favoriete helden en schurken. Met deze set ben jij de baas in je eigen sprookjeswereld. De Zwarte Ridder Mech: voor de echte helden van de toekomst.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70357

Knighton kasteel

foto van lego set70361

Macy's Bot Drop Draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.