Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De robot van de koning 70327

De LEGO set 70327 De Robot van de Koning zorgt voor actie en avontuur.
Met deze set, inclusief 3 minifiguren en een krachtige robot, kan de koning zijn kasteel beschermen tegen het monsterleger van Jestro.
Daarnaast krijg je toegang tot de gratis LEGO NEXO KNIGHTS app en biedt de set eindeloos speelplezier.
Bestel vandaag nog voor avontuur en spanning!

Waar is LEGO De robot van de koning 70327 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
375
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70327
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij klaar voor actie en avontuur? Dan is LEGO® set 70327 De Robot van de Koning precies wat je nodig hebt! De ridders van het koninkrijk zijn ver van huis en de koning moet zijn kasteel zelf verdedigen tegen het monsterleger van Jestro. Gelukkig heeft hofpage Robin Underwood een krachtige robot gebouwd waarmee de koning zich kan verdedigen totdat zijn trouwe ridders terugkeren.

De set is inclusief 3 minifiguren: Koning Halbert, de koninklijke robot en de Vlammenwerper. Met de koninklijke Mech en het Vlammenwerpers dubbele kruisboog-noppenschieter ben je klaar voor het gevecht. De Mech is uitgerust met een afkoppelbaar zwaard en schild en heeft een cockpit voor Koning Halbert. Samen met de koninklijke robot sta je sterk tegenover het monsterleger van Jestro.

Maar dat is nog niet alles. Met deze set krijg je ook nog eens toegang tot de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app! Download deze app op je smartphone of tablet en vraag eerst je ouders om toestemming. Scan vervolgens de schilden van de robot en Vlammenwerper en ontgrendel twee extra krachten (Storm Dragon en Backfire) in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game!

De koninklijke Mech is 17 cm hoog en de Vlammenwerpers dubbele kruisboog-noppenschieter is 4 cm hoog, 6 cm lang en 6 cm breed. Met de twee helmen die bij de set zijn inbegrepen, kunnen de minifiguren voorbereid het gevecht aangaan.

Dus waar wacht je nog op? Verdedig het koninkrijk met de Robot van de Koning! Deze set biedt eindeloos speelplezier en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Bestel jouw LEGO® set 70327 De Robot van de Koning vandaag nog en begeef je in een wereld vol avontuur en spanning!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70365

Strijdharnas Axl

foto van lego set70353

De Heligoyle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.