Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultimate Macy 70331

Met LEGO set 70331, de Ultimate Macy, sta je klaar voor actie in het futuristische universum van LEGO NEXO KNIGHTS.
Help heldhaftige prinses Macy om de vijanden te verslaan met haar stoere wapens en supercoole uitrusting.
Gebruik de machtige strijdknots, de Phoenix bijl en de lianen om je vijanden te verslaan.
De set bevat ook drie scannable schilden voor de LEGO NEXO KNIGHTS digitale game.
Download de gratis app en combineer de sets voor nog sterkere krachten.
Ga de uitdaging aan en verzamel alle Ultimate sets voor de ultieme collectie.

Waar is LEGO Ultimate Macy 70331 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
101
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70331
lego insiders punten icoon
75
punten

Sta paraat voor een nieuwe dimensie van LEGO® NEXO KNIGHTS™ actie, met de Ultimate Macy set! Je wordt verwelkomd in een futuristisch universum waarin je de heldhaftige prinses Macy kan helpen om de vijanden te verslaan met haar stoere wapens en supercoole uitrusting.

Als jij denkt dat je klaar bent voor de strijd, dan kan Macy wel wat hulp gebruiken in haar gevecht tegen de schurken en monsters van het Koninkrijk Knighton. Gelukkig zit deze set boordevol met fantastische functies, zoals de machtige strijdknots en de Phoenix bijl, die je kan gebruiken om je vijanden te verslaan!

Maar dat is nog niet alles: ook de lianen zijn een belangrijk onderdeel van de gevechtsuitrusting van Macy. Verstrik vijanden en slinger ze dwars door de lucht met de handige lianen. Met het zesvoudige noppenkanon en de extra noppen ben je een echte krachtpatser tijdens de strijd.

En het wordt alleen maar beter! De Ultimate Macy minifiguur wordt geleverd met drie schilden die je kan scannen en gebruiken in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ digitale game! Elke scan geeft je toegang tot een unieke NEXO Power waarmee je speciale krachten en vaardigheden kan ontgrendelen.

De Ultimate Macy set bevat ook een opbergkist voor extra noppen, twee lianen, een helm, een vizier en een displayvoetje voor je minifiguur. De figuur is 7 cm hoog en is gewapend met alles wat nodig is om de vijanden te verslaan en de koninkrijken te beschermen.

Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app om volledig te kunnen genieten van dit nieuwe universum en deze set! Vraag wel altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je de app downloadt. Scan de drie schilden voor extra NEXO Powers (Mace Rain, Phoenix Blaze en Jungle Dragon) en combineer de sets met andere Ultimate sets om nog sterkere en machtigere krachten te kunnen ontgrendelen.

Ga de uitdaging aan en verzamel alle LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate sets, creëer de ultieme collectie van strijdwapens en versla het kwaad dat op de loer ligt in het Koninkrijk Knighton en daarbuiten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70313

Moltor's Lavabeuker

foto van lego set70327

De robot van de koning

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.