Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO ULTIMATE Monster Meester 70334

De LEGO set 70334, de Ultimate Monster Meester, is een uniek speelgoed met een futuristische actie-minifiguur.
Scan de drie schilden voor extra krachten in de digitale game en gebruik wapens zoals Globlin kettingen en een dolkboor.
Met de gratis MERLOK 2.
0 app kun je de schilden scannen voor extra krachten.
Verzamel alle Ultimate-sets voor de ultieme strijdwapen-collectie.
Ga op avontuur in het LEGO NEXO KNIGHTS universum!

Waar is LEGO ULTIMATE Monster Meester 70334 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
65
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70334
lego insiders punten icoon
75
punten

Komische chaos en duivelse vondsten komen samen in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate Monster Meester-set! Dit unieke speelgoed bevat een geheel nieuwe, futuristische actie-minifiguur met supercoole uitrusting. Deze schurk is afkomstig uit het Boek der Chaos en barst van de boosaardige energie. Het is daarom geen wonder dat deze set zit vol met duivelse vondsten!

Scan de drie schilden in deze speelset en ontdek de NEXO Powers voor extra krachten en bekwaamheden in de digitale game. Met de Ultimate Monster Meester minifiguur in je hand ben je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Ultimate Monster Meester combineert fysiek spel met de drie schilden die je kunt scannen voor unieke NEXO Powers die in de digitale game kunnen worden gebruikt. Met wapens zoals 2 Globlin kettingen en een dolkboor, ben je klaar voor een adembenemende strijd. Gebruik de Force Field schijf, 2 staven dynamiet, kap en displayvoetje om je tegenstanders te slim af te zijn.

Gebruik de staven dynamiet om je vijanden te verrassen en de Globlins rond de Ultimate Monster Meester door de lucht te laten zwieren, met het mechanisme aan de achterkant. De figuur is 9 cm hoog en is een geweldige aanvulling op elke verzameling.

Met de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app, die je kunt downloaden naar je smartphone of tablet (vraag eerst toestemming aan je ouders!), kun je de schilden scannen voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game. Verzamel en combineer alle LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate-sets en maak de ultieme strijdwapen-collectie.

Kortom, met de Ultimate Monster Meester-set heb je alles wat je nodig hebt om de held te worden die je altijd al hebt willen zijn. Verzamel deze speelset vandaag nog en ga op avontuur in het universum van LEGO® NEXO KNIGHTS™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70311

Chaos katapult

foto van lego set70321

Generaal Magmars belegeringsmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.