Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultieme Axl 70336

Maak kennis met de ultieme Axl, een futuristische actie-minifiguur met kolossale vuisten en een magnetiseer-knots.
Deze LEGO NEXO KNIGHTS set biedt kinderen van 8-14 jaar een bouwuitdaging om hun favoriete personage tot leven te brengen.
Ook geeft het extra vaardigheden in de digitale game.
Verzamel alle sets voor een ultieme collectie strijdwapens.

Waar is LEGO Ultieme Axl 70336 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70336
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met ultieme Axl, de futuristische actie-minifiguur met kolossale vuisten en een magnetiseer-knots. Met de draaitol-zwaardbladen en strijdbijl kan Axl zichzelf verdedigen en zijn vijanden alle kanten op wiebelen. Door de ultra-harnas knop op de rug van ultieme Axl te draaien, komen zijn kolossale vuisten tot leven. Deze unieke LEGO® NEXO KNIGHTS™ set biedt kinderen van 8-14 jaar de ultieme bouwuitdaging om hun favoriete personage van de digitale wereld tot leven te brengen.

Bovendien is deze set niet alleen leuk om mee te spelen, maar biedt het ook extra vaardigheden in de digitale game. Bij ultieme Axl worden namelijk 3 schilden geleverd die gescand kunnen worden voor NEXO Powers. Hiermee krijg je als speler exclusieve krachten in de digitale game die je helpen om jouw strijd te winnen.

Ultieme Axl wordt geleverd met verschillende wapens zoals een draaitol met gele zwaardbladen en een strijdbijl die hem goed verdedigen tegen tegenstanders. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals aankoppelbare vuisten, een magnetiseerstaf en een displayvoetje inbegrepen.

Deze set is onderdeel van de LEGO® NEXO KNIGHTS™ ultimate sets collectie. Verzamel en combineer ze allemaal tot een ultieme collectie strijdwapens. Door de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app te downloaden op je smartphone of tablet kan je gebruik maken van de NEXO Powers die bij de verschillende sets horen.

Kortom, maak je klaar voor de ultieme bouwuitdaging en spannende avonturen in de digitale wereld met ultieme Axl! Vraag altijd eerst toestemming aan je ouder(s) voordat je online gaat om het beste uit de set te halen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70312

Lance's Mecha Paard

foto van lego set70348

Lance's dubbele Jouster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.