Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultimate Lance 70337

Met de LEGO NEXO KNIGHTS Ultimate Lance set beleef je futuristische actie! Bouw de set met Ultimate Lance, voeg jet-boosters toe en gebruik de toernooilans om luchtduels aan te gaan.
Scan de bijgeleverde schilden in de app voor unieke NEXO Powers.
Verzamel alle sets voor een ultieme collectie en word de grootste strijder!

Waar is LEGO Ultimate Lance 70337 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
75
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70337
lego insiders punten icoon
75
punten

De LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate Lance set is dé set die je moet hebben als je van futuristische actie houdt! Met deze set kan je de meest heftige luchtduels uitvechten. Bevestig de jet-boosters aan de vleugels van Ultimate Lance en grijp vervolgens de toernooilans om de strijd aan te gaan. Deze set is inclusief Ultimate Lance minifiguur en 3 schilden om te scannen. Als je deze schilden scant in de LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app, dan krijg je unieke NEXO Powers die je kan gebruiken in de digitale game. Supercool toch!?

Bouw samen met Ultimate Lance deze toffe set en maak de jet boosters vast aan de vleugels. Draai ze vervolgens in de gewenste vliegrichting en zorg dat je niet neergeschoten wordt door de vijand. Ultimate Lance heeft een toernooilans en een waterkanon als wapens om zijn vijanden te kunnen verslaan. Hij is ook uitgerust met 2 jet-boosters en een displayvoetje. De set is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud en de figuur is ongeveer 6 cm hoog.

Verzamel alle LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets en combineer ze tot een ultieme collectie strijdwapens. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet en scan de schilden voor elk van de 3 NEXO Powers. Deze hebben de bijzondere krachten Genezer, Frontale aanval en Zeedraak en helpen jou om de vijanden nog beter te verslaan in het spel.

Laat je fantasie de vrije loop en word de grootste strijder van de LEGO® NEXO KNIGHTS™ wereld met de Ultimate Lance set. Bestel deze set nu en ga de uitdaging aan! Let op: vraag altijd eerst toestemming aan je ouder(s) voordat je online gaat.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70319

Macy's donderknots

foto van lego set72002

Twinfector

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.