Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De drie broers 70350

Maak je klaar voor avontuur en actie met LEGO set 70350 - de Drie broers! Versla de oeroude steenmonsters die Knighton bedreigen met een rollend monstervoertuig, schilden met scanfunctie en de gratis MERLOK 2.
0 app.
Speelheld Axl bestuurt het voertuig en vecht tegen de monsters met zijn bijl en strijdknots.
Red Knighton en word de held die nodig is! Deze set is perfect voor avontuurlijke jongeren en volwassenen.

Waar is LEGO De drie broers 70350 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
266
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70350
lego insiders punten icoon
262
punten

Speel samen met Axl en versla de drie oeroude steenmonsters die Knighton bedreigen met de legendarische LEGO® NEXO KNIGHTS™ set 70350 De drie broers! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van avontuur en actie houden en zich willen laten meeslepen in het spannende universum van de NEXO KNIGHTS™.

Transformeer je speelplezier met een rollend monstervoertuig met een reusachtig gezicht, malende kaken en een katapult achterop. Deze spectaculaire set bevat ook twee schilden met een scanfunctie waarmee je jezelf kan bewapenen met de NEXO Power 'Bulldozer' en de Verboden kracht 'Slangenbeet'. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet en ontdek nieuwe krachten om je avontuur te verrijken. Vraag altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je de app downloadt.

De set bestaat uit drie minifiguren: Axl, Roog en Reex. Laat Axl plaatsnemen in de cockpit van het monstervoertuig en rijd ermee over de flexibele wielen. Zet de Grindjes in de katapult en schiet er de lucht in! De set bevat ook Axl's bijl en een strijdknots om het monstervoertuig te verslaan.

De NEXO KNIGHTS™ set 70350 De drie broers draait om het redden van Knighton en het verslaan van de drie oeroude steenmonsters die de stad bedreigen. Met deze set creëer je je eigen gevechten en ben je de held die Knighton nodig heeft om te overleven.

Volg de avonturen van je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden via de televisieserie uitgezonden op Cartoon Network en raak geïnspireerd voor nieuwe verhalen en gevechten.

Deze set meet ongeveer 11 cm hoog, 22 cm lang en 17 cm breed. Dit maakt het de perfecte grootte om in huis te kunnen spelen en het monstervoertuig gemakkelijk te kunnen opbergen wanneer je klaar bent met spelen.

Mis deze geweldige LEGO® NEXO KNIGHTS™ set 70350 De drie broers niet en laat je meeslepen in een wereld vol spannende avonturen en spectaculaire gevechten! Win het gevecht tegen de oeroude steenmonsters en maak zo Knighton veilig!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70348

Lance's dubbele Jouster

foto van lego set70355

Aarons Rock Climber

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.