Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knighton kasteel 70357

Beleef magische avonturen met LEGO set 70357 Knighton Kasteel van NEXO KNIGHTS.
Verdedig het koninkrijk tegen Steenmonsters en red de dag met 8 minifiguren en verschillende voertuigen.
Het kasteel zit vol verrassingen, zoals een gevangenistoren en verstelbare robot.
Gebruik de verboden kracht en de NEXO Powers om de monsters te verslaan.
Speel de NEXO KNIGHTS game met de gratis app.
Het kasteel is uitgeklapt 45 cm breed en 28 cm diep.
Beleef samen magische avonturen met je vrienden.

Waar is LEGO Knighton kasteel 70357 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 109.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
1426
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70357
lego insiders punten icoon
1050
punten

Beleef magische avonturen met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ set 70357 Knighton Kasteel. Verdedig de koning en het koninkrijk tegen de nare Steenmonsters en red de dag! De set is inclusief acht minifiguren, waaronder Koning Halbert, Fancypants, de koninklijke wachter, Robin, Aaron, Lance en twee Steenstampers. Maar dat is nog niet alles - ook Hammeke het varken, twee Blokkers en een figuur van het witte stenen standbeeld maken deel uit van deze set.

Het kasteel zit boordevol verrassingen. Ontdek bijvoorbeeld de hoofdingang die je kunt ontgrendelen, de muren die naar buiten kunnen worden geklapt en de rollende stenen gevangenis. Let op dat je niet in de gevangenis belandt terwijl je in gevecht bent met de vijand. Gelukkig sta je er niet alleen voor - Robin rijdt in zijn voertuig met twee noppenschieters en de machtige Merlok 2.0 staat klaar in zijn MechLok robotharnas met tovenaarshoed.

Het Knighton kasteel heeft een binnenplaats en een woonverblijf aan de achterkant. In de binnenplaats vind je onder andere een troon voor Koning Halbert met een Combo NEXO Power bord, twee noppenschieters, Robins voertuig met twee noppenschieters, minifiguur-cockpit en opbergruimte voor munitie. Ook de MechLok, die je zelf kunt bouwen, staat hier opgesteld. Deze robot heeft verstelbare ledematen en een doorschijnend oranje tovenaarshoed en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Het Rumble Rocket transportvoertuig is ook van de partij en heeft een cockpit waar maar liefst vijf minifiguren in passen.

Het woonverblijf biedt onderdak aan de ridders en heeft twee slaapkamers en een eetkamer. Daarnaast vind je er een commandocentrale en een wapenkamer. Wil je graag je eigen belegeringsscènes bedenken? Geen probleem! Wek de ridders, beman de commandocentrale en zorg dat je voldoende wapens hebt in het arsenaal.

Bij deze set zijn zes schilden inbegrepen die je kunt scannen. Ontdek de NEXO Powers 'Toontje lager', 'Spookvos', 'Maffe pompoen', 'Gammastralen' en 'Driedubbele aanval' en maak je eigen combinaties om de Steenmonsters te verslaan. Ook de Verboden kracht 'Smeltpoel' is inbegrepen. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet en speel de NEXO KNIGHTS™ game. Scan de schilden en gebruik de krachten om de monsters te verslaan.

Het Knighton kasteel is maar liefst 38 cm hoog, 40 cm breed en 23 cm diep in gesloten stand en uitgeklapt is het kasteel 45 cm breed en 28 cm diep. Het voertuig van Robin is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 8 cm breed en de MechLok is ongeveer 13 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed. Het Rumble Rocket transportvoertuig is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 8 cm breed en de rollende gevangenistoren meet zo'n 13 cm hoog, 10 cm lang en 16 cm breed.

Verzamel al je vrienden en beleef magische avonturen met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ set 70357 Knighton Kasteel. Voel je een echte ridder en toon je moed en kunde. Gebruik je verbeelding en bedenk oneindig veel avontuurlijke verhalen die je samen met je vrienden kunt naspelen. Volg de favoriete NEXO KNIGHTS™ van Cartoon Network en wees de held van je eigen verhaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 109.95 (25-05-2023) € 109.95 (25-05-2023) € 109.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70363

Strijdharnas Macy

foto van lego set70361

Macy's Bot Drop Draak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.