Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijdharnas Lance 70366

Scheur als een ridder over het slagveld met het LEGO NEXO KNIGHTS Strijdharnas Lance bouwpakket.
Verstelbare ledematen, een cockpit voor een minifiguur en accessoires maken dit een geweldige set.
Inclusief Combo NEXO Power schild en vijf schilden met scanfunctie voor gebruik in de digitale game.
Combineer met andere NEXO KNIGHTS sets voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden.
Bestel nu en beleef jouw eigen NEXO KNIGHTS avonturen!

Waar is LEGO Strijdharnas Lance 70366 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70366
lego insiders punten icoon
75
punten

Scheur als een échte ridder over het slagveld met dit fantastische LEGO® NEXO KNIGHTS™ Strijdharnas Lance bouwpakket. Met verstelbare ledematen, een cockpit voor een minifiguur en een gigantische lans, zul je iedereen weten te verslaan!

Maar dat is nog niet alles. Deze set bevat ook een Combo NEXO Power schild en vijf verschillende schilden met scanfunctie die unieke vaardigheden geven in de digitale game. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze set inclusief de gloednieuwe Lance minifiguur (vanaf voorjaar 2017 beschikbaar)!

Zoals je van LEGO® gewend bent, kun je dit strijdharnas helemaal zelf bouwen en in allerlei standen zetten. Met wielen aan de voeten kun je razendsnel wegrijden naar je volgende avontuur. Met accessoire-elementen zoals het Combo NEXO Power schild en vijf verschillende NEXO Powers om te scannen, wordt deze set nog leuker.

En als je de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app downloadt op je smartphone of tablet, kun je nog meer plezier beleven aan deze set. Vraag wel altijd eerst toestemming aan je ouders. Scan de schilden om elk van de vijf NEXO Powers ('Diamantspeer', 'Zilveren Pegasus', 'Staande ovatie', 'Wervelwind' en 'Dynamieters') te krijgen en bedenk zelf nieuwe combinaties om de Steenmonsters in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game te verslaan.

Naast alle functies die deze set te bieden heeft, kun je deze ook nog combineren met andere LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets en zo je eigen futuristische wereld creëren. En vergeet niet om de avonturen van je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden te volgen op Cartoon Network.

Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden en de figuur is ca. 9 cm hoog. Al met al is dit een fantastische set voor iedereen die van bouwen, spelen en avonturen houdt. Bestel deze set nu en beleef jouw eigen NEXO KNIGHTS™ avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70372

NEXO Krachten Combiset 1

foto van lego set72006

Axl‘s rollende arsenaal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.