Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lance's zweefjouster 72001

Maak kennis met LEGO set 72001, de zweefjouster van Lance uit de wereld van LEGO NEXO KNIGHTS.
Bescherm het koninkrijk Knighton en versla de kwaadaardige Cezar en CyberByter Dennis.
De set bevat een zweefjouster met coole functies en accessoires, 2 minifiguren en een figuur van Dennis.
Speelplezier en educatie gaan hand in hand met deze LEGO set, die kinderen helpt bij de ontwikkeling van hun creativiteit, hand-oog coördinatie en probleemoplossend denken.
Download de gratis MERLOK 2.
0 app voor extra krachten in het LEGO NEXO KNIGHTS spel.
Deze set is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en zorgt voor urenlang speelplezier.
Bestel nu en beleef onvergetelijke avonturen met LEGO NEXO KNIGHTS.

Waar is LEGO Lance's zweefjouster 72001 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
217
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
72001
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van de LEGO® NEXO KNIGHTS™ en help Lance in de strijd tegen de kwaadaardige Cezar en CyberByter Dennis met zijn stoere zweefjouster! Deze fantastische LEGO set bevat alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan en het koninkrijk Knighton te beschermen. Met de zweefjouster kun je snel en behendig manoeuvreren om je tegenstanders te slim af te zijn.

De Lance's zweefjouster is uitgerust met een minifiguurcockpit en 2 doorschijnend-rode lansen, 2 knipraketten, 2 beweegbare deflectoren, 2 schildhouders en 4 draaiende wielen om snel te kunnen bewegen in de strijd. Daarnaast zijn er maar liefst 3 schilden om te scannen, 2 minifiguren en een figuur van CyberByter Dennis inbegrepen.

Deze LEGO set is niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief! Kinderen leren hand-oog coördinatie, probleemoplossend denken en creativiteit tijdens het bouwen en spelen met de set. Daarnaast is het een geweldige manier om hun sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen door samen te spelen en te communiceren met vrienden en familie.

Om het plezier te vergroten, kun je de LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app gratis downloaden op je smartphone of tablet. Vraag wel eerst even toestemming aan je ouders voordat je online gaat. Met deze app kun je de schilden van de set scannen voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game. Verzamel alle 7 Merlok Powers om Monstrox en zijn leger te verslaan en Knighton te redden!

Deze set is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en heeft een afmeting van ca. 10 cm hoog, 16 cm lang en 10 cm breed. in strijdmodus is de zweefjouster ongeveer 22 cm lang. Dit speelgoed is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen verzamelaars die zich willen onderdompelen in de wereld van de LEGO® NEXO KNIGHTS™.

Dus waar wacht je nog op? Ga samen met Lance op avontuur en verdedig het koninkrijk tegen Cezar en CyberByter Dennis met deze fantastische LEGO set! Bestel nu en laat je kinderen genieten van uren speelplezier terwijl ze hun verbeelding en creativiteit ontwikkelen. Met LEGO® NEXO KNIGHTS™ beleef je avonturen die je nooit zult vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 49.95 (03-01-2024) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70314

Chaoskoets van de Monster Meester

foto van lego set70337

Ultimate Lance

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.