Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Berserkerbommenwerper 72003

De LEGO set 72003 Berserkerbommenwerper is een spannende speelset voor kinderen en volwassenen van Nexo Knights.
Met dit indrukwekkende voertuig kun je geïnfecteerde beestjes afschieten en de vijand verslaan.
De set bevat 2 minifiguren, een MechaByter figuur en 2 scannable schilden.
Daarnaast biedt de set de mogelijkheid om schilden te scannen voor extra krachten in de LEGO NEXO KNIGHTS game.
Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Berserkerbommenwerper 72003 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
369
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
72003
lego insiders punten icoon
262
punten

Maak je klaar voor een spannende actie hoog in de lucht met de LEGO set 72003 Berserkerbommenwerper! Dit speelgoed voor kinderen en volwassenen is perfect voor fans van Nexo Knights en biedt eindeloos speelplezier. Met deze set, inclusief 2 minifiguren, een MechaByter figuur en 2 schilden om te scannen, ben je helemaal klaar voor de strijd tegen Monstrox en zijn leger.

De Berserkerbommenwerper is een indrukwekkend voertuig met dubbele 6-schots noppenschieters, beweegbare vleugels en een afneembaar oogelement met doorschijnend-groene vleugels. Hiermee kun je geïnfecteerde beestjes afschieten en naar de overwinning vliegen! Het Vyropak voor de MechaByter is afneembaar en verstelbaar. Dit pak heeft een cockpit en 2 ongediertekanonnen in de armen, klaar om de vijand te bestrijden.

Met dit speelgoed is het niet alleen mogelijk om de Berserkerbommenwerper te gebruiken om te vliegen en te vechten. Je kunt ook het jetpack aan Macy bevestigen en de Berserker terugsturen naar Monstrox. Daag je vrienden uit voor coole spelletjes en verken samen de wereld van de Nexo Knights!

Naast de Lego stenen zelf biedt de set ook de mogelijkheid om schilden te scannen voor extra krachten in de LEGO NEXO KNIGHTS game! Download de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming. Er zijn 7 Merlok Powers om te verzamelen, dus blijf spelen en verzamelen om Monstrox en zijn leger tegen te houden bij het verspreiden van de digitale infectie in Knighton.

De set is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en biedt urenlang speelplezier. De Berserkerbommenwerper is ca. 8 cm hoog, 24 cm lang en 22 cm breed. Het Vyropak is ca. 9 cm hoog. Het jetpack van Macy is ca. 6 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep.

Dus ga op avontuur met de Nexo Knights, vecht tegen de slechteriken en red de wereld! De LEGO set 72003 Berserkerbommenwerper is een must-have voor alle fans van Nexo Knights en LEGO. Bestel hem nu en breng de actie tot leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70310

Knighton strijdblaster

foto van lego set70321

Generaal Magmars belegeringsmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.