Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Duel tussen techexperts 72004

De LEGO NEXO KNIGHTS set 72004 Duel tussen techexperts bevat Clay's mecha, een afneembare Merlok 2.
0 hologramfiguur en een gevechtsvlieger met extra wapens.
Daarnaast zit er een geduchte tegenstander, Monstrox, in de set.
Met de schilden kun je extra krachten verzamelen in de gratis app.
Deze set biedt veel speelmogelijkheden voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu en versla Monstrox en zijn leger!

Waar is LEGO Duel tussen techexperts 72004 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
506
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
72004
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in de wereld van de LEGO NEXO KNIGHTS en bereid je voor op de ultieme strijd tegen het kwaad! Met set 72004 Duel tussen techexperts, kun je Monstrox, Merlok 2.0 en Clay tegenover elkaar zetten in een episch duel.

Clay's mecha is in verschillende standen verstelbaar en heeft een cockpit voor Clay's strijdharnas. Met het zwaard dat je zelf kunt bouwen en het 6-schots snelvuurgeschut, zul je de slechteriken gemakkelijk kunnen verslaan. Maar dat is nog niet alles, deze set wordt geleverd met een Combo NEXO Power schild en een afneembare Merlok 2.0 hologramfiguur die is bevestigd aan een gevechtsvlieger met een zwaard en schildhouder. Hiermee heb je extra wapens om te gebruiken in de strijd tegen het kwaad.

En dan hebben we nog Monstrox, die op een dierlijke basis met 4 poten en 2 ongediertekanonnen staat. Dit hologramfiguur is een geduchte tegenstander en zal je zeker op de proef stellen. Maar met de 2 minifiguren, Clay en InfectoByter, plus een CyberByter figuur en hologramfiguren van Merlok 2.0 en Monstrox, ben je goed voorbereid op elke aanval.

Naast alle wapens en minifiguren, zitten er ook 3 schilden bij die je kunt scannen en gebruiken in de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag je ouders wel eerst om toestemming voordat je online gaat. Met deze app kun je extra krachten verzamelen door de schilden te scannen en te gebruiken in de strijd tegen de slechteriken.

Deze set is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en heeft tal van mogelijkheden om te spelen. Combineer deze set bijvoorbeeld met de Berserkerbommenwerper (productnummer 72003) en nu kun je het Vyropak in de cockpit van de mecha van Clay plaatsen of Clay's strijdharnas onder de Berserkerbommenwerper zetten! Met deze sets is de strijd tegen Monstrox en zijn leger nog spannender.

Dus bereid je voor op een avontuur vol actie en spanning met de LEGO NEXO KNIGHTS set 72004 Duel tussen techexperts. Verzamel alle 7 Merlok Powers en stop Monstrox en zijn leger bij het verspreiden van hun digitale infectie in Knighton. Zal het jou lukken om de slechteriken te verslaan en de wereld te redden? Bestel deze set nu en ontdek het zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70315

Clay's gevechtszwaard

foto van lego set70316

Jestro's Evil Mobile

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.