Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Axl‘s rollende arsenaal 72006

Maak je klaar voor epische gevechten met LEGO NEXO KNIGHTS! Met Axl's rollende arsenaal verdedig je Knighton tegen de technische infectie.
Het voertuig heeft verborgen knipraketten en een ophaalbrug.
Sluit de vijand op in de opbergkist van de dierenvalstrik.
Upgrade je ridder met de Merlok Power en scan de schilden voor extra krachten in de gratis app.
Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu en ga de strijd aan!

Waar is LEGO Axl‘s rollende arsenaal 72006 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 63.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
604
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
72006
lego insiders punten icoon
525
punten

Maak je klaar voor een episch gevecht met LEGO® NEXO KNIGHTS™ en beleef urenlang speelplezier met Axl's rollende arsenaal! Dit stoere speelgoed bevat alles wat je nodig hebt om Knighton te redden van de technische infectie. Dit is geen gewoon speelgoed, dit is een avontuur!

Met Axl's rollende arsenaal heb je de perfecte verdediging tegen de vijand. Het voertuig heeft verborgen knipraketten en een ophaalbrug die je kunt openen om de tegenstander te verrassen. Ga de strijd aan met de Jestroyer en zijn dubbele 6-schots snelvuurgeschut of sluit de beestjes op in de opbergkist van de dierenvalstrik.

Dit leuke kinderspeelgoed is inclusief 4 minifiguren: Axl, Jestro, VanByter nr. 407 en een MegaByter en 3 schilden om te scannen. De Jestroyer beschikt over een minifiguurcockpit, 2 beweegbare vleugels met 6-schots snelvuurgeschut en 2 afneembare dolken. De Vyro Glijder heeft een minifiguurcockpit, dubbele ongediertekanonnen, 2 afneembare sabels en een schildhouder.

Klap de dubbele knipraketten van de tank uit en duw op de hendel om te schieten! Gebruik de ophaalbrugfunctie om de dierenvalstrik te activeren. Met de bijl van Axl en de speer van de MegaByter heb je alles in huis om de vijand te verslaan.

Je kunt je ridder of voertuig upgraden in de strijd tegen de slechteriken door de Merlok Power in de schildhouder te plaatsen. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet om extra krachten te krijgen. Scan de schilden voor de NEXO Powers 'Toontje lager' en 'Staande ovatie' en de Merlok Power 'De bijl van Merlok' om Monstrox en zijn leger tegen te houden bij het verspreiden van hun digitale infectie in Knighton.

Dit populaire speelgoed is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en biedt eindeloos bouw- en speelplezier. Axl's rollende arsenaal is ca. 13 cm hoog, 15 cm lang en 22 cm breed en ca. 23 cm breed en 19 cm lang in aanvalsmodus. De Jestroyer is ca. 7 cm hoog, 10 cm lang en 16 cm breed. De dierenvalstrik is ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 6 cm breed. De Vyro Glijder is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 9 cm breed.

Beleef spannende avonturen met Axl's rollende arsenaal en red Knighton van de technische infectie! Dit LEGO® NEXO KNIGHTS™ speelgoed is verkrijgbaar bij verschillende retailers. Bestel nu en ga de strijd aan! Vraag altijd eerst je ouders om toestemming voordat je de gratis app downloadt en schilden scant.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 63.95 (25-05-2023) € 63.95 (25-05-2023) € 63.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70365

Strijdharnas Axl

foto van lego set70356

De stenen kolos der ultieme vernietiging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.