Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO D.Va & Reinhardt 75973

Met LEGO Overwatch 75973 D.
Va & Reinhardt kun je je eigen mecha-uitrusting en robotharnas bouwen.
Speel de actiescènes uit de game na met deze gedetailleerde set.
Bevat schietfunctie, miniatuurfiguren en wapens.
Een perfect cadeau voor Overwatch fans en een mooie toevoeging aan je LEGO verzameling.
Bestel nu en geniet van urenlange speelplezier!

Waar is LEGO D.Va & Reinhardt 75973 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Overwatch® sets

aantal lego stenen icoon
455
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75973
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben jij ook zo'n fan van Overwatch®? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met LEGO® Overwatch 75973 D.Va & Reinhardt kan je nu je eigen mecha-uitrusting en robotharnas bouwen. Deze set bevat alle onderdelen om de zeer gedetailleerde Overwatch personages in te zetten via de open luiken op de tanks.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de actiescènes uit de game opnieuw. D.Va beschikt over een schietfunctie en kan worden geopend, zodat de miniatuur D.Va erin past. Reinhardt daarentegen heeft een enorme bouwbare Rocket Hammer en kan ook geopend worden om de Reinhardt minifiguur erin te plaatsen. De wapens van beide personages, de Fusion Cannons van D.Va en de Rocket Hammer van Reinhardt, zijn ook inbegrepen in de set.

Ben je een echte fan van Overwatch of zoek je een leuk cadeau voor iemand anders? Dan is deze set het perfecte cadeau. Het zal ongetwijfeld een blikvanger zijn naast je game-setup of gewoon een leuke verzameling minifiguren voor de LEGO® liefhebbers.

Overwatch® is een razend populaire game van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®. Het heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd.

Het D.Va bouwspeelgoed is ongeveer 15 cm hoog en het Reinhardt bouwspeelgoed is ongeveer 14 cm hoog. Ze zijn beide uitgerust met miniatuurwapens, zodat jongere fans de actie van de game kunnen naspelen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je LEGO® Overwatch 75973 D.Va & Reinhardt set. Het zal je urenlang speelplezier geven en een unieke toevoeging zijn aan je Overwatch-verzameling!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75974

Bastion

foto van lego set75976

Wrecking Ball

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.