Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Demogorgon & Elf 40549

Maak kennis met de LEGO BrickHeadz Demogorgon & Elf set, geïnspireerd op de serie Stranger Things™.
Bouw de iconische personages met authentieke details en zet ze neer op hun eigen bouwplaten.
Een perfect cadeau voor fans vanaf 16 jaar, gegarandeerd speel- en neerzetplezier.
Bestel nu en betreed de unieke wereld van Stranger Things!

Waar is LEGO Demogorgon & Elf 40549 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Stranger Things sets

aantal lego stenen icoon
192
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-02-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40549
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een echte fan van de spannende Netflix serie Stranger Things™? Dan is deze LEGO® BrickHeadz™ Demogorgon & Elf (40549) bouwset echt iets voor jou! Met deze set bouw jij namelijk twee van de meest iconische personages uit de serie na: de Demogorgon en Elf. De figuren zijn ca. 9 cm hoog en hebben elk hun eigen bouwplaat om ze op neer te zetten.

Maar deze bouwset is niet alleen leuk om in elkaar te zetten, de figuren zijn ook nog eens voorzien van authentieke details uit de serie. Zo heeft de Demogorgon een openende 'bloemkop' en zie je bij Elf haar vertrouwde wafel en kleding die ze droeg tijdens haar ontsnapping uit de inrichting. Deze bouwbare figuren zijn dus niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens zeer herkenbaar voor de echte fans van de serie.

En niet te vergeten, deze LEGO BrickHeadz Demogorgon & Elf bouwset is ook nog eens het perfecte cadeau voor iedereen vanaf 16 jaar. Of het nu voor jezelf is of voor een vriend of vriendin die net zo groot fan is van Stranger Things als jij. Deze set geeft gegarandeerd veel speel- en neerzetplezier!

De figuren zijn niet alleen leuk om cadeau te doen, maar ook om cadeau te krijgen. Want zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan het zelf in elkaar zetten van deze twee unieke personages en ze daarna een mooi plekje te geven in huis? Bijvoorbeeld op een plank, in een vitrinekast of misschien wel op je bureau.

Kortom, deze LEGO BrickHeadz Demogorgon & Elf bouwset is een must-have voor de echte Stranger Things™ fans van 16 jaar en ouder. Haal jij deze set in huis? Dan ben je verzekerd van veel bouw- en speelplezier en een mooie toevoeging aan je verzameling. Bestel de set nu en laat je inspireren door de unieke wereld van Stranger Things!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75810

The Upside Down

foto van lego set854197

Demogorgon Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.