Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Upside Down 75810

De LEGO set 75810 is een verzamelset gebaseerd op de populaire Netflix-serie Stranger Things.
Met meer dan 2.
200 stenen kan je het huis van de familie Byers bouwen, zowel in de echte wereld als in het Ondersteboven.
De set bevat ook acht minifiguren uit de serie, authentieke details zoals de alfabetmuur en Wills slaapkamer, en een afneembare politieauto.
Bestel nu en beleef avontuur en plezier tijdens het bouwen!

Waar is LEGO The Upside Down 75810 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 199.9519-09-2024

Bekijk meer Stranger Things sets

aantal lego stenen icoon
2287
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75810
lego insiders punten icoon
1500
punten

Welkom in de wereld van Stranger Things met LEGO set 75810, The Upside Down! Deze aantrekkelijke verzamelset is perfect voor elke fan van de wereldwijde Netflix hitserie. Met meer dan 2.200 stenen kan je van deze set genieten door het om te klappen van de echte wereld naar het Ondersteboven. Je kunt het samen bouwen met familie en vrienden om een gedeelde bouwervaring te hebben.

De set bestaat uit het huis van de familie Byers. De slaapkamer van Will, de woonkamer, de eetkamer en de veranda zijn allemaal perfect nagemaakt met authentieke details uit de serie. De Onderstebovenversie van het huis bevat alle kamers van het echte huis, maar dan met het donkere, overgroeide en vervallen uiterlijk dat fans direct zullen herkennen uit de serie.

In deze set vind je ook acht direct herkenbare Stranger Things minifiguren uit de Netflix original-hitserie: Elf, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, commissaris Jim Hopper en de Demogorgon. Elke minifiguur heeft zijn eigen accessoires, waaronder walkietalkies, tekeningen, wafels en meer.

De woonkamer heeft authentieke details uit de serie, zoals de alfabetmuur met oplichtfunctie, een bank, een koffietafel, een telefoon, een bijl, een 'vermist'-flyerelement met sticker en een berenval om de Demogorgon te vangen. Wills slaapkamer, die een centrale rol speelt in de serie, is in dit model natuurgetrouw nagemaakt met details als de radio van Will, zijn bed, bureau, bureaulamp, tekeningen en filmposters.

In de eetkamer bevinden zich een leunstoel, dozen met kerstverlichting, een fantasygame-spelregelboekelement met sticker en een plant in een pot.

De zolderruimte bevat een mind flayer-tekeningelement met sticker en een tovenaarshoed voor 'Will de Wijze'. De politieauto van commissaris Jim Hopper heeft een afneembaar dak voor eenvoudige toegang tot het interieur en een pompoen-element als herinnering aan seizoen 2.

Kortom, deze Stranger Things LEGO set bevat alles wat een fan van de show nodig heeft om te genieten van een gemeenschappelijke bouwervaring en een prachtig verzamelstuk te creëren dat elke kamer of kantoorruimte zal verfraaien. Bestel nu de LEGO set 75810 The Upside Down en beleef veel avontuur en plezier terwijl je bouwt!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 199.95 (24-05-2023) € 199.95 (24-05-2023) € 199.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40549

Demogorgon & Elf

foto van lego set854197

Demogorgon Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.