Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mr. Freeze™ ijs-aanval 70901

Help Batman™ bij het verdedigen van de energiecentrale van Gotham City tegen Mr.
Freeze™ in DE LEGO® BATMAN FILM: Mr.
Freeze™ ijs-aanval.
De set bevat het beweegbare Exosuit van Mr.
Freeze, een vrieswapen, een energiecentralegebouw en een ijsgevangenis.
Inclusief Batmans vlammenwerper, Batarang en meer.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Mr. Freeze™ ijs-aanval 70901 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
201
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70901
lego insiders punten icoon
225
punten

Laat je fantasie de vrije loop en help Batman™ bij het verdedigen van de energiecentrale van Gotham City tegen de gemene Mr. Freeze™ in DE LEGO® BATMAN FILM: Mr. Freeze™ ijs-aanval. Deze spectaculaire set is inclusief het beweegbare Exosuit van Mr. Freeze met ruimte voor een minifiguur en een twister van een vrieswapen dat noppen schiet. Daarnaast zitten er nog een gedetailleerd energiecentralegebouw en een ijsgevangenis bij.

Met deze set krijg je de kans om de bekende helden en schurken uit de LEGO Batman film tot leven te brengen. In totaal zitten er drie coole minifiguren bij: Batman™, Mr. Freeze™ en een beveiliger. Daarnaast wordt jouw fantasie geprikkeld met de verschillende wapens en accessoires, zoals Batmans vlammenwerper, de Batarang en het pistool van de beveiliger. Met al deze goodies ben jij verzekerd van urenlang speelplezier!

Laat je fantasie helemaal los en laat Batman de energiecentrale van Gotham City beschermen tegen de aanval van Mr. Freeze met zijn Exosuit en red de beveiliger uit de ijsgevangenis. Bedenk zelf spannende verhalen en breng de actie tot leven. Verras je vrienden met jouw creaties en bewijs dat jij de beste en stoerste bent die de LEGO Batman wereld kent!

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het Exosuit van Mr. Freeze is ongeveer 11 cm hoog. De energiecentrale is 7 cm hoog, 13 cm breed en 3 cm diep. De ijsgevangenis is ongeveer 6 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. Met deze set kun je niet alleen bouwen en spelen, maar ook nog eens jouw eigen energiecentrale bouwen in combinatie met de sets The Joker™ ballonvlucht (productnr. 70900) en Scarecrow™ speciale bestelling (productnr. 70910).

Zorg er wel voor dat je Mr. Freeze™ niet onderschat, want hij is een van de slimste schurken uit de LEGO Batman film. Het wordt een spannende strijd tussen goed en kwaad en alleen jij kunt ervoor zorgen dat de energiecentrale van Gotham City veilig blijft. Dus waar wacht je nog op? Bestel deze set vandaag nog en beleef de strijd tussen Batman en Mr. Freeze™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (24-05-2023) € 22.95 (24-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70911

The Penguin™ ijzige limousine

foto van lego set70906

The Joker™ duistere low-rider

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.