Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Batmobile 70905

De LEGO set 70905 is de Batmobile uit DE LEGO® BATMAN FILM.
Hij heeft een dubbele cockpit voor Batman en Robin, aanpasbare modussen en noppenschieters.
Met vijf minifiguren, dynamiet en klauwen van de schurken.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en bescherm Gotham City!

Waar is LEGO De Batmobile 70905 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
581
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70905
lego insiders punten icoon
525
punten

De Batmobile is terug en beter dan ooit tevoren! Race door de straten van Gotham City en achtervolg de schurken Man-Bat en de Kabuki Tweeling met deze geweldige LEGO set uit DE LEGO® BATMAN FILM.

De Batmobile heeft een dubbele cockpit voor Batman en Robin, zodat ze samen kunnen werken om de boeven te pakken te krijgen. Met twee noppenschieters en zwenkbare wielen kun je de Batmobile aanpassen aan drie verschillende modussen: racemodus, monstertruckmodus en parkeermodus. Ja, je leest het goed, parkeermodus! Nu kun je de Batmobile perfect parkeren na een succesvolle jacht op de schurken.

Maar let op, we hebben het hier niet over gewone boeven! Man-Bat heeft een gevaarlijk dynamiet-element en de Kabuki Tweeling beschikt over klauwen om de rollenspelgevechten nog intensiever te maken. Gelukkig staan Batman en Robin klaar om hen tegen te houden. Deze set wordt geleverd met vijf minifiguren, waaronder Batman, Robin, Man-Bat en de Kabuki Tweeling.

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze LEGO set. Pas de wielen aan voor verschillende rijmodussen en gebruik de Batarang van Batman, het Batman™ Merch-wapen van Robin, Man-Bats dynamiet en de klauwen van de Kabuki Tweeling (ieder twee) om tot de actie over te gaan. En als extra toevoeging bevat de set ook de capes van Batman en Robin en Batmans gevormde gereedschapsriem (nieuw in het voorjaar van 2017).

De Batmobile is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring. Met zijn 10 cm hoogte, 29 cm lengte en 15 cm breedte in racemodus is het een indrukwekkende aanvulling op elke verzameling.

Dus waar wacht je nog op? Roep je vrienden op, begin met bouwen en bescherm Gotham City tegen de schurken Man-Bat en de Kabuki Tweeling! Bestel nu jouw LEGO Batmobile set.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (24-05-2023) € 49.95 (24-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70904

Clayface™ verplettervuisten

foto van lego set70915

Two-Face™ dubbele verwoesting

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.