Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Joker™ duistere low-rider 70906

De LEGO set 70906 is gebaseerd op DE LEGO BATMAN FILM en bevat de duistere Low-Rider van Joker, compleet met veerophanging en verborgen dubbele wapens.
De set bevat drie minifiguren, waaronder de Joker, Harley Quinn en Batgirl, en extra accessoires zoals rolschaatsen.
Kinderen kunnen urenlang plezier beleven aan deze set, die geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu en herbeleef je jeugdige dagen van spelen met LEGO!

Waar is LEGO The Joker™ duistere low-rider 70906 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
433
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70906
lego insiders punten icoon
412
punten

Joker, de meest beruchte schurk van Gotham City, is met zijn duistere Low-Rider op de vlucht! Maar Batgirl laat hem niet zomaar ontkomen. Met deze LEGO Batman set, gebaseerd op DE LEGO BATMAN FILM, beleef je een spannende achtervolging door de straten van de stad.

De duistere Low-Rider van Joker is uitgerust met een veerophanging en heeft handgrepen waaraan Harley Quinn zich kan vasthouden tijdens de vlucht. Maar dat is nog niet alles! Deze Low-Rider heeft een kofferbak die open kan met verborgen dubbele wapens met veermechanisme en tal van andere komische functies. Zo wordt achtervolgen nog spannender en uitdagender!

De set bevat extra accessoire-elementen zoals de rolschaatsen van Harley Quinn, wat voor nog meer plezier zorgt. Inclusief zijn er drie minifiguren: de Joker zelf, Harley Quinn en de onverschrokken Batgirl. Allemaal in miniatuurversie, maar net zo indrukwekkend!

De duistere Low-Rider is meer dan alleen een voertuig, het is een speelgoed waarmee je kinderen zich urenlang kunnen vermaken. De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 8 jaar. De Joker's duistere Low-Rider is 24 cm lang, 8 cm breed en 7 cm hoog - klein genoeg om overal mee naartoe te nemen en groot genoeg om alle details van deze geweldige set te laten zien.

De set heeft een cockpit voor een minifiguur met een stereo-element, reserve-wiel en een komische toeter op de motorkap. Het kipornament op de motorkap is goudkleurig en geeft de auto nog een extra 'bling' gevoel. De verborgen dubbele wapens met veermechanisme kunnen worden geactiveerd door op de knoppen achter het stereo-element te drukken. Elk personage heeft een eigen wapen: de proppenschieter van Joker, de knuppel van Harley Quinn en de gele Batarang van Batgirl.

De accessoire-elementen zoals de rolschaatsen van Harley Quinn en de cape van Batgirl maken deze set nog specialer. Kinderen kunnen hun favoriete personages personaliseren en nog meer plezier beleven aan het spelen! Met deze set kunnen kinderen een fantasierijk scenario bedenken waarin de helden de boeven achterna zitten en hen uiteindelijk weten te stoppen.

De Joker's duistere Low-Rider is een echte must-have voor alle Batman fans. De set is niet alleen goed voor de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit van kinderen, maar ook voor volwassenen die graag terug willen naar hun jeugdige dagen van spelen met LEGO-sets. Bestel nu en krijg deze iconische set van DE LEGO BATMAN FILM in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (24-05-2023) € 42.95 (24-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30522

Batman™ in de Phantom Zone

foto van lego set70916

De Batwing

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.