Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Batwing 70916

Met LEGO set 70916 kun je samen met Batman en Robin Gotham City beschermen tegen het kwaad.
De Batwing heeft verstelbare vleugels en schijfschieters om de vijand uit te schakelen.
Harley Quinn heeft een mobiel snelvuurkanon.
Deze gedetailleerde set bevat drie minifiguren en accessoires.
Geschikt voor fans van The LEGO Batman Film.
Begin jouw avontuur in Gotham City! Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO De Batwing 70916 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 78.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
1053
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70916
lego insiders punten icoon
750
punten

Vlieg hoog boven Gotham City en verdedig de stad tegen het kwaad met deze geweldige LEGO® BATMAN FILM-set! De Batwing is perfect voor Batman en Robin om in te vliegen, met een dubbele minifiguur-cockpit die open kan en verstelbare vleugels. Verken de lucht boven Gotham City en vecht tegen Harley Quinn™ met de draaibare stuwraketten en twee boordwapens met veermechanisme. Laat de schijfschieters zinderende projectielen afvuren om de vijand uit te schakelen en val aan vanuit het achterruim dat open kan en een gave, kleine auto bevat.

Harley Quinn™ is ook van de partij met haar zesschots mobiel snelvuurkanon. Bereid je voor op een sensationele strijd tussen het goede en het kwade. Bij deze LEGO® BATMAN FILM-set horen drie minifiguren, inclusief Batman™ en Robin™, die samenwerken om de stad te redden. Harley Quinn™ zit echter niet stil en is vastbesloten om de overhand te krijgen.

De set heeft ook bijzonder gedetailleerde accessoires, waaronder Batmans Batarang en Harleys draaiende hamer. De capes van Batman™ en Robin™ maken hun kostuums helemaal af en Harley Quinn™ draagt haar kenmerkende tutu. De Batwing is ca. 15 cm hoog, 31 cm lang en 48 cm breed in de vluchtstand, en ca. 9 cm hoog, 31 cm lang en 53 cm breed in de landingspositie. De auto is ca. 2,5 cm hoog, 5 cm lang en 3 cm breed, terwijl het kanon van Harley Quinn™ ca. 6 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed is.

Deze set is perfect voor de fans van The LEGO® BATMAN FILM. Het is de ideale manier om vliegen en autorijden te combineren, terwijl je jezelf ondertussen urenlang vermaakt met bouwen en spelen. Jongeren en volwassenen zullen dol zijn op de verhaallijnen, de personages en het spectaculaire speelgoed. Bestel vandaag nog en begin jouw avontuur in Gotham City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 78.95 (24-05-2023) € 78.95 (24-05-2023) € 78.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70907

Killer Croc™ monstertruck

foto van lego set70905

De Batmobile

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.