Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Egghead™ mechavoedselgevecht 70920

In het LEGO Batman Film: Egghead mechavoedselgevecht kunnen kinderen van 7-14 jaar oud samen met Batman de stad Gotham City beschermen tegen de schurken Egghead en Condiment King.
De set bevat een eivormige mecha met verstelbare armen en benen, een gebakken-eierenschieter, een draaiende garde/klauw en een bus met kip- en ei-elementen.
Daarnaast krijgen ze ook Batman en de schurken Egghead en Condiment King als minifiguren.
Bestel vandaag nog en word de held van Gotham City!

Waar is LEGO Egghead™ mechavoedselgevecht 70920 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
293
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70920
lego insiders punten icoon
337
punten

Word de held van Gotham City en help Batman™ in de strijd tegen de meest gekke schurken! Dit keer draait het allemaal om Egghead™ en Condiment King™, die proberen de stad te bombarderen met voedsel. Maar geen paniek, want jij kunt de dag redden met DE LEGO® BATMAN FILM™: Egghead™ mechavoedselgevecht.

In deze supercoole set krijg je niet alleen Batman™, maar ook de twee hilarische schurken Egghead™ en Condiment King™ als minifiguren. En alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook de beschikking over een geweldige mecha van Egghead™.

Deze mecha is niet zomaar een robot, maar een eivormige unit met verstelbare armen en benen. Je kunt het openen om de minifiguur van Egghead™ erin te stoppen. Maar dat is nog niet alles, want deze mecha komt met een hele rits aan verrassingen. Zo is er een gebakken-eierenschieter, een draaiende en grijpende garde/klauw en zelfs een bus met kip- en ei-elementen! Wedden dat Egghead™ deze keer de overhand zal hebben?

Maar laat je niet afschrikken, want Batman™ is hier om de stad te beschermen. Met zijn vertrouwde enterhaak en dynamische attitude is hij klaar om elke schurk te verslaan. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een uniek wapen voor Condiment King™: twee noppenschieters die ketchup en mosterd afvuren. Zo kan de schurk zijn roemruchte sauzen opslaan.

Klinkt dit allemaal te gek? Dat is omdat het ook te gek is! Met DE LEGO® BATMAN FILM™: Egghead™ mechavoedselgevecht krijg jij de kans om in een wereld vol actie en avontuur te duiken. Deze set is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar oud, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een leuke uitdaging.

En de afmetingen? Ca. 16 cm hoog, 15 cm lang en 20 cm breed. Dat betekent dat deze mecha perfect is om overal mee naartoe te nemen. Bouw het in elkaar en neem het overal mee naartoe om de schurken te verslaan.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog DE LEGO® BATMAN FILM™: Egghead™ mechavoedselgevecht en word de held van Gotham City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (24-05-2023) € 36.95 (24-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70922

The Joker™ landhuis

foto van lego set70919

Het Justice League™ jubileumfeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.