Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandbuggy 30369

De LEGO set 30369 Strandbuggy is een leuke en leerzame bouwset voor kinderen en volwassenen.
Met dikke banden, een afneembaar surfboard en een stoere minifiguur, beleef je geweldige avonturen op het strand.
Combineer deze set met andere LEGO sets voor eindeloze mogelijkheden.
Een perfect cadeau voor urenlang speelplezier en decoratie.
Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Strandbuggy 30369 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
45
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30369
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben jij klaar voor een ultiem avontuur op het strand? Dan is de LEGO set 30369 Strandbuggy precies wat jij nodig hebt! Bouw jouw eigen coole strandbuggy met dikke banden en afneembaar surfboard en scheur vervolgens over de zandduinen alsof het niks is. En wat is nog beter? Deze set wordt geleverd met een stoere minifiguur van een bestuurder die jou door de meest uitdagende routes zal loodsen.

De LEGO set 30369 Strandbuggy is niet alleen superleuk om te bouwen, maar ook nog eens heel leerzaam. Door het bouwen van deze set ontwikkel je namelijk jouw motorische vaardigheden en leert jouw creativiteit en fantasie te gebruiken. Bovendien is het een heerlijk familie-activiteit waarbij jong en oud samen aan de slag kunnen gaan.

Met deze set kun jij de mooiste avonturen beleven op het strand. Verzamel schatten en rijd over de hoogste zandduinen. Maar pas op, want je moet goed sturen om niet vast te komen te zitten in het zand. Een avontuur vol spanning en sensatie!

Maar waarom zou je het bij één set houden? Combineer de LEGO set 30369 Strandbuggy met andere sets en je creëert je eigen LEGO-wereld. Je kunt bijvoorbeeld een heel stranddorp bouwen en de Strandbuggy gebruiken om van het ene dorp naar het andere te rijden. Of bouw een enorme waterslide en gebruik de Strandbuggy om de top te bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Koop deze set voor jezelf of geef het cadeau aan een vriend of familielid. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Want met de LEGO set 30369 Strandbuggy geef jij niet alleen urenlang speelplezier, maar je geeft ook een waardevol cadeau waar kinderen nog jaren van kunnen genieten.

En wees gerust, deze set is niet alleen voor kinderen bedoeld. Ook volwassenen vinden het leuk om met LEGO te bouwen en hun eigen creaties te maken. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar staat ook nog eens geweldig als decoratie in de woonkamer of op kantoor.

Ben je benieuwd geworden naar deze LEGO set? Bestel hem dan nu en laat het avontuur beginnen! Vanaf nu hoef je je nooit meer te vervelen tijdens een dagje strand. Bouw je eigen Strandbuggy en race over de zandduinen terwijl de zon op je gezicht schijnt. Kortom, met de LEGO set 30369 Strandbuggy kun je de wereld aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60188

Mijnbouwexpertlocatie

foto van lego set60193

Poolluchttransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.